News

Un bărbat a fost găsit mort în magazinul Kaufland din Calea București. Medicii s-au luptat să-l salveze

21.09.2019 | 16:19
Un barbat a fost gasit mort in magazinul Kaufland din Calea Bucuresti Medicii sau luptat sal salveze

Caz dramatic într-un hypermarket din Brașov. Un bărbat a murit astăzi în toaleta de la Kauflandul aflat pe Calea București. Bărbatul avea 76 de ani și a suferit un stop cardio-respirator. Chiar dacă echipajul SMURD s-a deplasat de urgență la locul cu pricina, aceștia nu l-au putut salva pe bărbat.

Un brașovean a murit în toaletă la Kaufland

Potrivit ISU Braşov, echipajul SMURD s-a deplasat la Kaufland, în Brașov, pentru acordarea asistenţei medicale unei persoane de sex masculin. Bărbatul, în vârstă de 76 de ani, a fost găsit în toaleta supermarket-ului în stop cardio respirator și, din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Din primele informații, oferite de autorități, se înțelegea că este vorba despre o femeie. Ulterior, autoritățile au precizat că a fost, de fapt, vorba despre o victimă de sex masculin. ISU Brașov a menționat că greșeala s-a produs din cauza citirii greșite a numelui.

Un bărbat a fost găsit mort în toaleta de la Kaufland
Un bărbat a fost găsit mort în toaleta de la Kaufland *foto: playtech.ro

Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul persoanei

„Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Brașov au fost sesizați, în jurul orei 16.00, cu privire la faptul că un bărbat se află în stare de inconștiență în interiorul unei societăți comerciale din municipiul Brașov. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul persoanei.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei reale a decesului. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal”, a comunicat apoi agenț de poliție Nadia Olaru, purtător de cuvânt al Poliției Județene Brașov, pentru sursa mytex.ro.

Tags: