News

Un bărbat a fost lovit mortal de un tren la Brăila. Ce au descoperit anchetatorii la locul incidentului

12.06.2020 | 14:21
Un barbat a fost lovit mortal de un tren la Braila Ce au descoperit anchetatorii la locul incidentului
ADVERTISEMENT

Un bărbat a fost lovit mortal de un tren în municipiul Brăila, în noaptea de joi spre vineri, însă anchetatorii nu au reușit deocamdată să afle identitatea victimei, întrucât nu a fost găsit nicun act de identitate.

Un bărbat a fost lovit mortal de un tren la Brăila

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila a anunțat că un bărbat a fost lovit mortal de un tren, în noaptea de joi spre vineri, pe raza municipiului, însă nu se știe deocamdată identitatea victimei, informează Agerpres.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii spun că incidentul s-a petrecut joi noaptea, la trecerea cu calea ferată din cartierul Lacu Dulce din Brăila, însă identitatea victimei nu este cunoscută, întrucât la locul incidentului nu a fost găsit niciun act de identitate.

Tot ce știu anchetatorii sosiți la locul incidentului este că abărbatul în cauză are aproximativ 50 de ani, însă restul este un mister.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii brăileni au fost sesizaţi prin numărul unic 112 cu privire la faptul că, în dreptul stadionului municipal Brăila, trenul IR 1577, care circula pe relaţia Bucureşti-Galaţi, a accidentat mortal un bărbat.

Bărbatul nu avea asupra sa nicun act de identitate

Oamenii legii au ajuns la fața locului dar, întrucât victima nu avea asupra sa niciun act de identitate, nu se știe cu exactitate cine este victima.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al bărbatului de aproximativ 50 de ani a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei.

Acum, sarcina principală a anchetatorilor este să afle cine este bărbatul și de ce se afla pe șinele de tren în momentul în care s-a produs incidentul de la Brăila.

ADVERTISEMENT
Tags: