News

Un bărbat a furat mașina de Poliție chiar de sub nasul agenților, în timpul unei intervenții. Cum a fost posibil

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din Călărași a furat o mașină de Poliție în timp ce agenții legitimau mai multe persoane implicate într-un scandal.
23.01.2023 | 13:57
Un barbat a furat masina de Politie chiar de sub nasul agentilor in timpul unei interventii Cum a fost posibil
Mașină de poliție furată de un bărbat din Călărași. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Oamenii legii au fost chemați pentru a aplana un conflict între mai mulți localnici, însă și-au lăsat mașina nesupravegheată, prilej pentru hoțul de ocazie să se urce în autoturism și să plece.

Un bărbat a furat o mașină a Poliției în Călărași

Conform Călărașipress, bărbatul a condus mașina aproximativ 300 de metri, până când a fost prins din urmă și reținut.

ADVERTISEMENT

”În noaptea de 21 spre 22 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gară au fost sesizați de către o femeie, prin apel la 112, cu privire la faptul că în comuna Lehliu, județul Călărași, are loc o stare conflictuală.

La fața locului s-a deplasat patrula formată din polițiști din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gară și Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt care au identificat apelanta, aceasta le-a relatat că a ținut o petrecere la domiciliu, unde au fost invitate mai multe persoane din localitate, iar în urma consumului de alcool, soțul acesteia a avut un conflict pe o rețea de socializare, cu un bărbat din localitatea Rași, județul Ialomița”, au transmis reprezentanții IPJ Călărași.

ADVERTISEMENT

Se pare că bărbatul care furase mașina Poliției consumase înainte alcool pentru a-și face curaj, înainte de a porni în această ”aventură”.

”În aproximativ 30 de minute, bărbatul din localitatea Rași a venit la domiciliul apelantei cu alte 3 persoane, iar soțul acesteia și persoanele respective și-au adresat cuvinte și expresii jignitoare, fără acte de violență. În momentul în care femeia a sunat la 112, cei patru bărbați au plecat.

ADVERTISEMENT

Echipajul ajuns la fața locului a legitimat persoanele participante, iar într-un moment de neatenție, un bărbat din grup s-a urcat la volanul autospecialei și a demarat în direcția înainte. Persoane respectivă a oprit mașina după aproximativ 300 de metri, moment în care a fost imobilizat de polițiști, fiind identificat în persoana unui bărbat de 49 de ani, din comuna Chirnogi, județul Călărași.

Bărbatul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ADVERTISEMENT

De asemenea, față de persoana în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore Totodată, a fost dispusă cercetarea internă cu privire la intervenție”, a precizat IPJ Călărași.

ADVERTISEMENT
Tags: