News

Un bărbat a încercat să introducă marijuana într-un centru de carantină. Drogurile, comandate pe rețele de socializare

04.05.2020 | 18:38
Un barbat a incercat sa introduca marijuana intrun centru de carantina Drogurile comandate pe retele de socializare
ADVERTISEMENT

Un bărbat a fost reținut când a încercat să introducă marijuana într-un centru de carantină din județul Hunedoara.

Un bărbat a încercat să introducă marijuana într-un centru de carantină

Conform news.ro, jandarmii l-au prins pe bărbatul care a încercat să introducă marijuana în centrul de carantină din județul Hunedoara.

ADVERTISEMENT

”Patrula de ordine publică aflată în serviciu în zona de carantină a Hotelului Petroşani a observat un bărbat care a încercat să pătrundă în incinta hotelului evitând jandarmii”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

În momentul în care jandarmii au interceptat bărbatul, acesta a început să se poarte nefiresc, iar în urma controlului corporal efectuat, asupra acestuia a fost găsită o pungă cu marijuana.

ADVERTISEMENT

Consumul de marijuana, extrem de periculos pentru pacienții infectați cu coronavirus

Bărbatul a declarat că drogurile i-au fost solicitate prin intermediul reţelei de socializare Facebook de către o persoană aflată în carantină în schimbul sumei de 70 de lei.

”Documentele de sesizare privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri în conformitate cu prevederile Legii 143 / 2000, împreună cu punga care conţinea o materie de culoare verde-maroniu au fost predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor”, se mai arată în comunicat.

ADVERTISEMENT

Cercetătorii au avertizat că consumul de marijuana este extrem de periculos în condițiile infectării cu coronavirus, deoarece poate duce la complicații majore din cauza faptului că produce la inflamații în plămâni.

Klaus Iohannis a anunțat că începând cu data de 15 mai românii se vor putea mișca în interiorul localității și nu vor mai trebui să aibă completată declarația pe propria răspundere, dar vor fi obligați să poarte mască de protecție în spații închise și în transportul în comun.

ADVERTISEMENT

Ultimul bilanț anunțat luni de Grupul de Comunicare Strategică arată că numărul cazurilor de coronavirus pe teritoriul României a ajuns la 13.512, după ce în ultimele 24 de ore au fost raportate alte 349 de îmbolnăviri. Numărul total al morților a ajuns la 803.

ADVERTISEMENT