Un bărbat a încercat să-și taie gâtul în fața polițiștilor. Cum şi-a motivat gestul extrem

Adrian Baciu   
în HotNews
20/04/2020, 11:08
Un bărbat a încercat să-și taie gâtul în fața polițiștilor. Cum şi-a motivat gestul extrem
O tânără din Craiova s-a spânzurat în propria locuință! Fata avea doar 18 ani

Un bărbat a încercat să-și taie gâtul în fața polițiștilor într-un oraș din județul Gorj. Totul s-a întâmplat pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a refuzului de a sta la domiciliul său.

Un bărbat a încercat să-și taie gâtul în fața polițiștilor. Cum şi-a motivat gestul extrem

Un bărbat de 45 de ani din orașul Rovinari (județul Gorj) a fost la un pas de automutilare. Acesta a încercat să-și taie gâtul cu un cuțit în fața polițiștilor.

Aflat în stare de ebrietate, bărbatul a amenințat că își taie gâtul. Totul s-a întâmplat în fața polițiștilor care erau prezenți la fața incidentului. Oamenii legii i-au cerut, de mai multe ori, să nu mai stea în fața blocului, unde ar fi consumat băuturi alcoolice.

Unul dintre martorii prezenți la evenimentul din Rovinari a înregistrat momentul intervenției poliției și l-a urcat pe pagina sa de Facebook.

Din materialul video se aud vecinii înspăimântaţi care se ceartă cu poliţiştii. Moticul: oamenii legii i-ar fi dat bărbatului cu spray lacrimogen în faţă.

”Doamnă, era cu cuţitul la gât! Ce era să-i fac? Aveam dreptul să folosim. Ori îl împușcam, ori îi dădeam cu spray”, a spus unul dintre poliţişti.

Dosar penal pentru scandalagiul din Rovinari

Bărbatul scandalagiu a fost transportat la spital cu răni minore la gât. Pe numele său a fost întocmai un dosar penal.

”Bărbatul de 45 de ani, din Rovinari, a fost legitimat de poliţişti pe stradă, acesta fiind în stare de ebrietate. Poliţiştii i-au solicitat de mai multe ori să meargă în locuinţa sa. Bărbatul a scos un cuţit pe care îl avea asupra sa şi şi-a provocat răni superficiale în zona gâtului.

Poliţiştii i-au luat cuţitul, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, ulterior fiind dus la Psihiatrie. S-a întocmit dosar penal pentru port fără drept de obiecte periculoase şi vătămare corporală şi l-au sancționat pentru că nu avea declarație pe propria răspundere, conform Ordonanţei Militare 3/2020.

A fost sancţionat şi pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, conform Mediafax.

Închide ×