News

Un bărbat a infectat cu coronavirus 100 de persoane: “Virusul s-a răspândit cu o viteză uluitoare!”

06.08.2020 | 13:50
Un barbat a infectat cu coronavirus 100 de persoane Virusul sa raspandit cu o viteza uluitoare
ADVERTISEMENT

Un bărbat, diagnosticat cu COVID-19, a infectat  100 de persoane după ce a participat la o slujbă, în luna iunie. Totul s-a petrecut la o biserică din Ohio.

În urma acestui incident, autoritățile i-au îndemnat pe cei care participă la serviciile religioase să poarte măști pentru a bloca răspândirea virusului covid-19.

ADVERTISEMENT

În Ohio masca a devenit indispensabilă. Până și elevii sunt obligați să poarte măști de protecție la școală

100 de persoane infectate de un bărbat care a participat la o slujbă

Virusul s-a răspândit cu o viteză uluitoare“, a declarat Mike DeWine, guvernatorul statului Ohio, potrivit CNN.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, care a participat la slujba din Ohio, este în vârstă de 56 de ani. El se pare că era purtător al virusului Covid-19 de mai multe zile. Din neglijență și ignoranță, omul a infectat 53 de persoane care participau la slujbă.

18 dintre cei care s-au îmbolnăvit au răspândit virusul printre membrii familiei și în comunitate. Astfel că până la această oră, aproape 100 de persoane au fost infectate.

ADVERTISEMENT

Unul din exemplele triste s-a petrecut într-o familie unde soțul, în vârstă de 34 de ani, s-a îmbolnăvit primul. Apoi, la scurt timp, soția lui a început să se simtă din ce în ce mai rău. Ulterior au fost infectați cu noul coronavirus și cei 4 copii din familie. Aceștia au vârste cuprinse între 1 și 11 ani.

Guvernatorul statului Ohio a anunțat că va trimite scrisori la biserici, moschei și sinagogi pentru ca oameni sa fie informați cu privire la riscurile pentru sănătate, în această perioadă dificilă.

ADVERTISEMENT

Este vital ca, de fiecare dată când oamenii participă la astfel de întruniri, să poarte măști, să exerseze distanțarea socială, să se spele pe mâini, iar la interior, responsabilii să se asigure că există o ventilație bună“, a spus Mike DeWine.

În Ohio, aproape 96.000 de persoane s-au infectat cu Covid-19.

 

ADVERTISEMENT
Tags: