News

Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul trei. Acesta încerca să aranjeze marchiza balconului

Un bărbat din Arad și-a pierdut viața sâmbătă, 27 august, după ce a căzut de la balconul apartamentului în timp ce încerca să aranjeze marchiza pentru a avea mai multă umbră
27.08.2022 | 21:01
Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul trei Acesta incerca sa aranjeze marchiza balconului
Un bărbat din Arad a murit după un accident stupid. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 63 de ani din Arad a murit sâmbătă după ce a căzut de la etajul trei al blocului în care locuia, martorii susținând că acesta încerca să îşi aranjeze marchiza ca să umbrească balconul locuinţei.

Bărbat mort după ce a căzut de la etajul trei

Echipajul de salvare care a sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului.

ADVERTISEMENT

Într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliție Județean Arad a transmis că nu există suspiciuni privind decesul bărbatului de 63 de ani.

„Poliţiştii au fost sesizaţi despre un eveniment din municipiu. La faţa locului, s-a constatat că un arădean de 63 de ani ar fi căzut de la etajul 3 al blocului unde locuia. Echipajul SMURD a constatat decesul, trupul neînsufleţit fiind transportat la SJML, în vederea efectuării autopsiei. Din primele verificări, nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului”, se arată în comunicatul de presă emis de IPJ Arad.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor martori citați de Agerpres, bărbatul, care locuia singur în apartament, a urcat pe o scară în balcon pentru a aranja marchiza, însă a alunecat și a căzut peste balustradă.

Zi cu accidente în România

În județul Bistrița-Năsăud, un bărbat de 58 de ani a murit după ce mașina în care se afla, condusă de un tânăr de 22 de ani, a fost lovită de un alt autoturism care circula din sensul opus. La volanul acestei mașini se afla un bărbat de 54 de ani. Polițiștii nu au precizat cine este vinovat pentru accidentul produs, dar au anunțat că cel de-al doilea șofer era sub influența alcoolului.

ADVERTISEMENT

În județul Giurgiu două persoane și-au pierdut viața după ce avionul de mici dimensiuni cu care tocmai ce decolaseră s-a prăbușit într-o pădure din apropiere, iar pe litoral un bărbat de peste 50 de ani a murit înecat în stațiunea Neptun după ce s-a aventurat în apa mării, ignorând avertismentele salvamarilor.

Sâmbătă dimineața, în județul Ialomița, un autoturism s-a răsturnat în apropierea localității Slobozia Nouă, patru persoane, inclusiv un copil de 10 ani fiind răniți.

ADVERTISEMENT