News
notix pixel id

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la un etaj al Spitalului Militar din Cluj-Napoca

Un nouă tragedie în spitalele din România. Un bărbat, în vârstă de 72 de ani, s-a aruncat în noaptea de vineri spre sâmbătă de la un etaj al Spitalului Militar din Cluj-Napoca.
04.12.2021 | 18:25
Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la un etaj al Spitalului Militar din Cluj-Napoca
Spitalul Clinic Militar de Urgenta "Dr. Constantin Papilian" Cluj-Napoca. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Un nou caz șocant lovește spitalele din România. Un bărbat de 72 de ani a murit, sâmbătă, după ce s-a aruncat de la un etaj al Spitalului Militar din Cluj-Napoca.

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii au fost sesizați în noaptea de vineri spre sâmbătă cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la un etaj al Spitalului Militar din municipiul Cluj-Napoca.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba de un bărbat în vârstă de 72 de ani din Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Un nou caz șocant în spitalele din România. Un bărbat s-a aruncat de la un etaj al Spitalului Militar din Cluj-Napoca

”Poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la un etaj al Spitalului Militar din municipiul Cluj-Napoca.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, fiind identificat trupul neînsufleţit al unui bărbat de 72 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportat în vederea efectuării necropsiei la Institutul de Medicină Legală”, a transmis, sâmbătă, IPJ Cluj, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii urmează  stabili circumstanţele în care a survenit evenimentul, într-un dosar de cercetare penală, deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Cazul se află în instrumentarea magistraţilor din cadrul Parchetului Militar Cluj.

În ultima perioadă tot mai multe persoane s-au sinucis prin acțiuni similare. În urmă cu 2 săptămâni, un pacient al Spitalului Județean Ploiești a murit după ce s-a aruncat de la etaj.

ADVERTISEMENT

După ce a fost internat pentru o afectiune mai veche la inimă, bărbat de 67 de ani a decis să-și pună capăt zilelor.

„Doar ce l-am instalat în pat.(…)La întoarcerea în salon nu a mai fost găsit pacientul în pat și am constatat că s-a aruncat pur și simplu pe geam.

ADVERTISEMENT

Din discuția cu medicul de garda care l-a urmărit pe tot parcursul nopții, nu dădea niciun semn de nemulțumire, neliniști care să anunțe în vreun fel această situație dramatică”, a mai spus medicul”, a declarat, după tragedie, medicul șef pe secția de cardiologie.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri