News

Un bărbat a murit în timpul examenului pentru obținerea permisului auto. Dosar penal deschis de Poliție

08.01.2021 | 12:47
Un barbat a murit in timpul examenului pentru obtinerea permisului auto Dosar penal deschis de Politie
ADVERTISEMENT

Tragedie la Constanța. Un bărbat de 46 de ani a murit în timp ce susținea proba practică de obținere a permisului auto.

Incidentul a avut loc vineri, 8 ianuarie, iar în acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, victimei i s-a făcut rău în cursul dimineții, atunci când a început proba practică a examenului, decesul fiind raportat ulterior.

Un bărbat din Constanța a murit timpul examenului pentru obținerea permisului auto

Un bărbat de 46 de ani din Constanța a murit vineri, în timp ce susținea examenul pentru obținerea permisului de conducere.

ADVERTISEMENT

Polițiștii din municipiul de la malul mării au fost sesizați prin numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat este inconștient, într-un autoturism, la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Ion Rațiu.

Deplasați la fața locului, agenții au constatat că bărbatului de 46 de ani i s-ar fi făcut rău în timp ce susținea examinarea practică pentru obținerea permisului de conducere.

ADVERTISEMENT

”Astăzi (n.r. vineri, 8 ianuarie), în jurul orei 09.00, polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat se află inconștient, într-un autoturism, la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Ion Rațiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că unui bărbat, de 46 de ani, în timp ce susținea examinarea practică în vederea obținerii permisului de conducere, i s-ar fi făcut rău, ulterior decedând”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța, conform site-ului CT100.

ADVERTISEMENT

Dosar penal deschis de Poliție

La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje SMURD precum și o ambulanță a SAJ Constanța. Din păcate, bărbatul în vârstă de 46 de ani nu a putut fi salvat.

În această cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT