ADVERTISEMENT
News

Un bărbat a murit într-un tramvai din București. Care e cauza decesului

Autor: Flaviu Popa | 14.02.2021 | 14:29
Un bărbat a murit într-un tramvai din București. Care e cauza decesului
Linia de tramvai 41, suspendată pentru 4 zile. STB a revenit asupra anunțului. Sursa foto: zf.ro

Un bărbat a murit într-un tramvai din București, la stația de la Piața Obor, duminică 14 februarie.

ADVERTISEMENT

Bărbatului în vârstă de 60 de ani i s-a făcut rău într-un tramvai de pe linia 21, care circula în zona Pieței Obor din București.

Poliția le-a cerut călătorilor să elibereze mijlocul de transport în comun, fiind nevoie de intervenția unor specialiști costumați în combinezoane speciale anti-Covid.

ADVERTISEMENT

Un bărbat a murit în tramvai în București

Unei persoane i s-a făcut rău în tramvai. Au venit cei de la SMURD, s-au efectuat manevrele de resuscitare, dar apoi a fost declarat decesul. Nu este vorba despre o agresiune”, au declarat pentru Libertatea surse din Poliție.

Cazul de la Obor va fi preluat de biroul de Morți Suspecte din Poliție, conform procedurilor. Conform Libertatea, angajații biroului Morți Suspecte se îmbracă preventiv în combinezoane anti-Covid atunci când participă la astfel de evenimente.

ADVERTISEMENT

„Linia 21, blocată pe Șoseaua Colentina, în stația Bucur Obor, pe sensul spre Pasaj Colentina. Cauza: călător care are nevoie de îngrijiri medicale. Tramvaiele circulă pe traseu deviat”, a transmis și Societatea de Transport București (STB).

Circulaţia tramvaielor de pe liniile 21 şi 10, precum şi a troleibuzelor de pe linia 66 a fost afectată pentru aproximativ două ore din cauza tragediei.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!