Life

Un bărbat a renunțat la meseria de polițist în Peru și s-a mutat în Iași. Cu ce se ocupă acesta de când a venit în România

Povestea bărbatului care a renunțat la viața din Peru și s-a mutat în România. Țara noastră i-a devenit ”acasă”, iar acum vrea să obțină cetățenia română.
01.07.2024 | 11:43
Un barbat a renuntat la meseria de politist in Peru si sa mutat in Iasi Cu ce se ocupa acesta de cand a venit in Romania
Povestea bărbatului care s-a mutat din Peru în România de dragul soției. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Iubirea îi îndeamnă pe unii oameni să facă adevărate sacrificii. Este și cazul unui bărbat din Peru care a renunțat la viața de acolo și s-a mutat în România. Dragostea l-a purtat tocmai în Iași, iar aici a început un nou capitol alături de persoana iubită.

Luis Alberto Diaz s-a mutat din Peru după ce s-a îndrăgostit de o româncă

Povestea unui bărbat din Peru poate deveni oricând scenariul unui film de dragoste. Luis Alberto Diaz era polițist la el în țară până când, într-o zi, a decis să facă o schimbare radicală.

ADVERTISEMENT

Luis s-a îndrăgostit nebunește de o româncă, iar sentimentele pentru ea l-au purtat până la noi în țară. Ajuns în România, bărbatul a trebuit să se adapteze noului stil de viață.

Potrivit bzi.ro, Luis Alberto Diaz are 53 de ani și a ajuns în România, mai exact, în Iași în urmă cu 19 ani. Aici și-a format o familie alături de femeia pe care o iubește, iar România a devenit ”acasă” pentru el.

ADVERTISEMENT

Luis și actuala lui soție s-au cunoscut prin intermediul unei platforme online, mIRC. După ce au discutat o bună perioadă de timp, ambii au observat că situația devine serioasă, așa că au făcut un pas important.

Ieșeanca a mers în Peru, iar după ce s-au întâlnit, și-au dat seama că sunt suflete pereche. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar în prezent, Luis Alberto Diaz și soția lui au o fiică de 18 ani.

ADVERTISEMENT

Luis a recunoscut că întreaga relație i se datorează soției sale. Dacă aceasta nu ar fi avut curajul să plece până în Peru, probabil, nu ar fi fost niciodată împreună.

Bărbatul a renunțat la viața din Peru, iar acum vrea să obțină cetățenia română

Ca să se mute în România, Luis Alberto Diaz a făcut adevărate sacrificii. A trebuit să renunțe la viața pe care o avea în Peru, inclusiv la meseria sa. Luis era polițist, dar a pus punct carierei în slujba statului în momentul în care a decis să vină la noi în țară.

ADVERTISEMENT

”În anul 2003, a venit la mine, iar ulterior ne-am și căsătorit și avem o fiică împreună, care s-a născut acolo. Totuși, în 2005, ea a vrut să ne întoarcem în țară, deoarece nu se simțea în siguranță în Peru.”, a povestit Luis Alberto Diaz, potrivit sursei menționate.

Ajuns la Iași, bărbatul a trebuit să își găsească un nou loc de muncă. Deși adaptarea nu a fost deloc ușoară, se pare că lucrurile s-au așezat foarte bine pentru Luis Alberto Diaz.

În prezent, bărbatul lucrează ca șofer la o firmă de ridesharing și este foarte mulțumit de ceea ce face. Nu este îndrăgostit doar de soția sa, ci și de România și spune că nu s-ar muta niciodată de aici.

Planul de viitor al lui Luis este să își obțină cetățenia română. Bărbatul a mai avut unele tentative de merge în Peru, însă, planurile sale au fost date peste cap de pandemie.

”M-am gândit acum câțiva ani să merg, însă a venit pandemia și am renunțat. Am permis de ședere cu drept de muncă, iar pe viitor sper că o să-mi obțin și cetățenia, numai că este un test care e destul de dificil.”, a mai spus Luis.

ADVERTISEMENT
În plină luptă împotriva cancerului, prințesa Kate Middleton i-a înmânat lui Carlos Alcaraz...
În plină luptă împotriva cancerului, prințesa Kate Middleton i-a înmânat lui Carlos Alcaraz trofeul de campion la Wimbledon
De ce i-au cerut Regele Charles și Regina Camilla Prințesei Catherine să își...
De ce i-au cerut Regele Charles și Regina Camilla Prințesei Catherine să își schimbe numele. „Prea mulți C”
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis...
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis Hagi! Un bărbat a căzut din picioare din cauza căldurii!
Ce semnifică hlambura, tradiţia machedonească respectată cu sfinţenie la nunta anului. Ianis Hagi:...
Ce semnifică hlambura, tradiţia machedonească respectată cu sfinţenie la nunta anului. Ianis Hagi: "Nu se face fără"
Veţi dansa în seara aceasta? Gigi Becali, reacţie fabuloasă la nunta anului! Avertismentul...
Veţi dansa în seara aceasta? Gigi Becali, reacţie fabuloasă la nunta anului! Avertismentul pe care i l-a transmis soţia lui
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Secretele telefonului mobil. Ești urmărit și fără conexiune la internet
Secretele telefonului mobil. Ești urmărit și fără conexiune la internet
ȘTIREA care eclipsează tentativa de asasinare a lui TRUMP. LIVE aici
ȘTIREA care eclipsează tentativa de asasinare a lui TRUMP. LIVE aici
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare...
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare la Palatul Știrbey