ADVERTISEMENT
News

Un bărbat a stat ascuns 3 luni în zona securizată a unui aeroport. Motivul este incredibil

Autor: Flaviu Popa | 18.01.2021 | 16:02
Un bărbat a stat ascuns 3 luni în zona securizată a unui aeroport. Motivul este incredibil
Aeroportul din Chicago, unde a stat ascuns bărbatul. Foto: Facebook

Aditya Singh, un bărbat în vârstă de 36 de ani, a locuit clandestin timp de trei luni într-o zonă securizată a Aeroportului Internațional Chicago din SUA.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a recurs la acest gest pentru că se temea să zboare din cauza pandemiei de Covid-19 și a a fost arestat sâmbătă, 16 ianuarie, când a fost rugat să prezinte un act de identitate.

Individul se folosea cartelă de acces care aparținea unui angajat al aeroportului care declarase în luna martie că ar fi pierdut cartela.

Un bărbat a stat 3 luni ascuns într-un aeroport, de teama Covid

Bărbatul a ajuns pe aeroport cu un zbor din Los Angeles în 19 octombrie și a găsit cartela de acces. De frica pandemiei a preferat să rămână în aeroport, conform surselor din anchetă, potrivit BBC.

ADVERTISEMENT

Aditya Singh a mărturisit că a trăit din mila pasagerilor, lucru care a surprins-o pe judecătoarea Susana Ortiz. „Ca să fim înțeleși. Dacă înțeleg corect, o persoană neautorizată a trăit timp de trei zile într-o parte a aeroportului din 19 octombrie 2020 până în 16 ianuarie 2021 și nu a fost detectată?”, s-a întrebat judecătorul, într-un dialog cu procurorul care anchetează acest caz.

Bărbatul, originar din Los Angeles, are cazierul curat, astfel că trebuie să plătească 1.000 de dolari cauțiune pentru a fi eliberat. Cu toate acestea, a fost acuzat că a trecut ilegal într-o zonă securizată a aeroportului.

„Circumstanțele sunt cu adevărat șocante dacă vedem perioada lungă de timp în care faptele s-au produs.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care un aeroport trebuie să fie o zonă sigură pentru pasageri, consider că acțiunine inculpatului l-au transformat într-un pericol pentru comunitate”, a completat judecătorul.

Cu toate acestea, reprezentanții aeroportului au transmis că nu-l consideră pe un bărbat a fi un pericol real pentru comunitate, pentru că în cele trei luni petrecute în interiorul aeroportului tot ce a făcut a fost să supraviețuiască de teama pandemiei de Covid-19.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT