News

Un bărbat a ținut cadavrul tatălui său în congelator timp de 18 luni. Motivul cutremurător al acestui gest

Caz șocant în Olanda, acolo unde un bărbat a ținut cadavrul tatălui său în congelator timp de 18 luni. Motivul cutremurător din spatele acestui gest.
09.05.2023 | 22:40
Un barbat a tinut cadavrul tatalui sau in congelator timp de 18 luni Motivul cutremurator al acestui gest
Caz șocant în Olanda: un bărbat a ținut cadavrul tatălui său în congelator timp de 18 luni. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Caz de-a dreptul terifiant în Olanda, acolo unde un bărbat a ținut cadavrul tatălui său în congelator timp de nu mai puțin de 18 luni. Motivul cutremurător care se ascunde în spatele acestui gest.

Caz șocant în Olanda: un bărbat a ținut cadavrul tatălui său în congelator timp de 18 luni

Nu de puține ori, în special în țările mai sărace din Europa, am auzit cazuri despre unele persoane care își țineau părinții decedați în casă pentru a le încasa în continuare veniturile.

ADVERTISEMENT

O situație asemănătoare s-a consemnat, recent, în Olanda. Motivul nu este însă unul financiar. Un bărbat de 82 de ani a stat cu cadavrul tatălui, băgat într-un congelator, timp de un an și jumătate.

Motivul acestui gest șocant este unul ”sentimental”. Bătrânul spune că ”nu voia să îl piardă” pe tatăl său, relatează dutchreview.com. ”Nu am vrut să-l pierd. Altfel, mi-ar fi dor de el”. El mai spune că motivul pentru care și-a băgat tatăl în congelator a fost pentru ”a putea vorbi în continuare cu el”.

ADVERTISEMENT

Poliția a anunțat că decedatul, care locuia în casă cu fiul său, nu a murit ca urmare a vreunei infracțiuni. ”În prezent investigăm moartea acestei persoane și de ce rămășițele au fost puse într-un congelator”, a declarat poliția din Landgraaf într-un comunicat.

Cum a ieșit la iveală acest caz deosebit de grav

O altă publicația olandeză, De Limburger, informează că acest caz a ieșit la iveală prin intermediul medicului bărbatului decedat. Acesta era îngrijorat de sănătatea vârstnicului.

ADVERTISEMENT

Imediat, el a alertat poliția. Totul s-a întâmplat sâmbătă, 6 mai. Polițiștii au ajuns la adresa victimei și au găsit imediat cadavrul în casă. Un alt vecin a declarat presei olandeze că și fiul decedatului era bolnav și a locuit de zeci de ani în această casă. ”Din cauza unei tumori, trebuie să meargă regulat la spital”, a spus un vecin al bărbatului care și-a ținut tatăl în congelator.

Un caz asemănător a fost raportat, în martie, în Italia. Atunci, trupul unui bărbat în vârstă de 84 de ani a fost găsit într-o stare avansată de putrefacție, în casa sa din Corigliano d’Otranto, provincia Lecce (Puglia).

ADVERTISEMENT

Rudele și apropiații nu mai știau nimic despre el de mai bine de un an și trei luni. Astfel, au fost alertați carabinierii. În toată această perioadă, fiul său ar fi continuat să-i încaseze pensia tatălui său, nota presa din ”Cizmă”.

ADVERTISEMENT