Un bărbat a tras cu pistolul într-un mall din Voluntari, după care a fugit. Individul este căutat de Poliție

Flaviu Popa   
în HotNews
15/09/2020, 17:57
Un bărbat a tras cu pistolul într-un mall din Voluntari, după care a fugit. Individul este căutat de Poliție
Un bărbat a tras cu pistolul într-un mall din Voluntari. Foto: Pixabay

Un bărbat care a tras cu pistolul într-un centru comercial din Voluntari este căutat de polițiști.

Individul era angajat al centrului comercial și a tras cu pistolul în incinta societății comerciale, după care a plecat cu un autoturism.

Momentan nu se cunoaște care e motivul care l-a determinat pe bărbat să folosească arma din dotare, însă oamenii legii au datoria să afle.

Un bărbat e urmărit după ce a tras cu pistolul într-un centru comercial din Voluntari

„La data de 15 septembrie, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale, un angajat a folosit un pistol şi a tras în interiorul respectivei societăţi comerciale. La faţa locului s-au deplasat, imediat, poliţiştii oraşului Voluntari împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase”, a transmis biroul de presă al IPJ Ilfov.

Polițiștii nu au reușit să-l găsească pe bărbat, însă anchetatorii au constatat că bărbatul a fugit cu un autoturism.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani ar fi folosit o armă neletală, iar în urma incidentului nu a fost rănită nicio persoană.

De asemenea, din primele verificări, poliţiştii au constatat că bărbatul în cauză a folosit o armă neletală, trăgând un foc de armă în interiorul societăţii. În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană”, precizează Agerpres.ro.

Polițiștii din Ilfov încearcă să îl depisteze pe bărbat, după care se va stabili situația de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

 

Închide ×