News

Un bărbat amenință că se aruncă de pe bloc, în Timișoara. Au intervenit de urgență polițiștii și echipaje de salvare

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Timișoara, amenință că se aruncă de la etajul 4 al unui bloc din oraș. La fața locului au sosit de urgență autoritățile.
25.05.2022 | 11:23
Un barbat ameninta ca se arunca de pe bloc in Timisoara Au intervenit de urgenta politistii si echipaje de salvare
Nu se știe motivul din care bărbatul vrea să se sinucidă. Sursa foto: opiniatimisoarei.ro
ADVERTISEMENT

Un nou episod similar cu cel al mamei sinucigașe în Timișoara. Un bărbat de 49 de ani amenință miercuri dimineață că se aruncă în gol de la etajul 4 al blocului unde locuiește.

Nu se cunoaște motivul din care bărbatul amenință că se aruncă de la etajul 4

Toată întâmplarea se desfășoara pe strada Izlaz, în apropiere de intersecția Eternității. În zonă s-au deplasat de urgență polițiști, pompieri și echipaje SMURD, informeză opiniatimisoarei.ro

ADVERTISEMENT

Echipajele de intervenție au înconjurat blocul și au umflat o saltea pe care să aterizeze individul în caz de se aruncă.

Bărbatul a mai încercat în trecut să se arunce de la etaj

De altfel, nu se cunoaște, momentan, motivul care-l împinge pe timișorean să-și ia viața. Vecinii spun că nu ar fi la primul gest de acest fel.

ADVERTISEMENT

”Este un barbat de 49 de ani, care se afla in apartament la etajul 4, pe strada Izlaz si ameninta ca se sinucide”, precizează și reprezentanții IPJ Timiș.

Tot mai multe evenimente de acest tip au avut loc în Timișoara, în ultima vreme

De când s-a aflat despre gestul tragic al mamei care s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje, cu proprii copii în brațe, tot mai multe evenimente de acest tip s-au sesizat în Timișoara.

ADVERTISEMENT

Pe data de 9 mai, un bărbat în vârstă de 52 de ani a sărit de la etajul 1 al locuinței, în urma unei altercații cu soția. La fața locului a fost chemată ambulanța, care l-a preluat pe individ la spital.

S-a descoperit despre acesta că era în stare de ebrietate la momentul faptei. Drept urmare, i s-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și s-a demarat o anchetă în acest caz.

ADVERTISEMENT

Tot în ziua de 9 mai, și tot în Timișoara, o adolescentă de 15 ani s-a aruncat de la etajul V al unui bloc. S-a ales cu multiple răni, fiind preluată de urgență de cadrele medicale, chemate să intervină.

ADVERTISEMENT