News

Un bărbat bolnav de cancer a câștigat peste 1,3 miliarde de dolari la loterie. E decis să își găsească cel mai bun medic din lume

Un american a câștigat premiul cel mare la loto, în valoare de 1,3 miliarde de dolari. Cheng Saephan e decis acum să-și găsească un medic bun, care să-l vindece.
30.04.2024 | 20:10
Un barbat bolnav de cancer a castigat peste 13 miliarde de dolari la loterie E decis sa isi gaseasca cel mai bun medic din lume
Un bărbat bolnav de cancer a câștigat peste 1,3 miliarde de dolari la loterie. E decis să își găsească cel mai bun medic din lume. Foto: X
ADVERTISEMENT

Bărbatul originar din Portland, Oregon, a câștigat marele premiu alături de soție și de o prietenă bună. Astfel, al 4-lea cel mai mare premiu din istoria SUA va fi împărțit între cei trei. Bărbatul în vârstă de 46 de ani suferă de cancer și a anunțat că își va folosi banii pentru a-și ”asigura familia și sănătatea”.

Un bărbat bolnav de cancer a câștigat peste 1,3 miliarde de dolari la loterie

”Voi putea să-mi asigur familia și sănătatea”, a declarat bărbatul într-o conferință de presă pusă la cale de organizatorul loteriei. Ca și o coincidență bizară, după ce a cumpărat biletul, pe care a plătit peste 100 de dolari, soția bărbatului s-a pozat alături de tichetul care se dovedea a fi câștigător și a distribuit mesajul ”suntem miliardari”, conform Sky News.

ADVERTISEMENT

Au devenit miliardari după nici 24 de ore, după ce au câștigat la loterie. Cheng spune acum că singura sa grijă e să-și permită cele mai bune și scumpe tratamente din lume, alături de cei mai buni medici. Totul, în speranța că va reuși să învingă boala și să își rescrie povestea, care până acum părea să aibă un final nefericit.

În urmă cu o lună, o femeie din Marea Britanie realiza că există lucruri mai bune în lume decât să câștige la loterie, după ce a ajuns să fie ”tratată ca un criminal” pentru că și-a trecut în palmares prea multe câștiguri. Amelia Barnham spune acum că nu va mai juca niciodată la loterie pentru că nu vrea să mai fie pusă niciodată sub investigație.

ADVERTISEMENT

Conform Daily Mail, Amelia Barnham, în vârstă de 69 de ani, a câștigat la loterie 23.600 de lire sterline în premii considerate mici, de-a lungul a mai mulți ani. Femeia a dezvăluit că are o adevărată obsesie pentru loterie, astfel că lasă în agenții 60 de lire săptămânal, în speranța că va da marea lovitură.

Ce a pățit o femeie care a câștigat de prea multe ori la loterie în Marea Britanie

Doar că, după ce a câștigat 800 de dolari în urmă cu mai multe luni, operatorul de loterie Allwyn a investigat-o pentru fraudă. ”Acest lucru m-a stresat atât de mult. Am fost tratată ca un criminal”, s-a plâns femeia într-o declarație pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Femeia e revoltată mai ales că un fost detectiv a venit la ea acasă și i-a pozat pașaportul, după care i-a cerut extrasele bancare. Cât despre compania Allwyn, aceasta a transmis un mesaj oficial printr-un purtător de cuvânt și a lăsat să se înțeleagă că problema ar fi, de fapt, alta.

Mai exact, Poșta din Marea Britanie a decis să nu mai plătească premiile între 500 și 50.000 de lire sterline, astfel că jucătorii ar trebui înainte să-și verifice numerele prin telefon și să trimită biletul prin poștă pentru o inspecție amănunțită.

ADVERTISEMENT

Mai mult, câștigătorii ar urma să își furnizeze actul de identitate în original și fotografii, lucru care până acum nu era necesar. În 2023, Oficiul Poștal din Marea Britanie și-a încheiat contractul cu Loteria Națională, astfel că 20% dintre sucursale nu vor mai vinde bilete și lozuri ale loteriei.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în...
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în cazul Simonei ANALIZĂ
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România....
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România. "Aproape mi-am sunat părinții să le spun că mă întorc acasă"
Românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a...
Românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a înnebunit pe vecini. Soţul ei câştigă 450.000 de euro pe an
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VOUCHERE pentru angajați. Cine primește mai mulți BANI
VOUCHERE pentru angajați. Cine primește mai mulți BANI
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Pensionarii care primesc câte 1.000 de lei în plus. Măsura nu se aplică...
Pensionarii care primesc câte 1.000 de lei în plus. Măsura nu se aplică în toată țara
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor....
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor. Încă un bărbat care o dezamăgește
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru...
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru patru zodii