News

Un bărbat carantinat a amenințat că dă foc blocului și se aruncă în gol

29.03.2021 | 16:04
Un barbat carantinat a amenintat ca da foc blocului si se arunca in gol
ADVERTISEMENT

Un bărbat carantinat a amenințat că dă foc blocului în care locuiește și se aruncă în gol. Totul s-a întâmplat în localitatea constănțeană Murfatlar.

Oamenii legii au avut parte de o misiune dificilă. Șeful Poliției din orașul respectiv, dar și adjunctul IPJ Constanța, alături de o echipă de negociatori au intervenit de urgență.

ADVERTISEMENT

Când au ajuns la fața locului, omul era pe acoperișul clădirii și amenința că se aruncă, dacă nu vine un procuror să vorbească cu el. Pompierii au ajuns și ei cu repeziciune, având în dotare și o autoscară.

Un bărbat carantinat a amenințat că dă foc blocului și se aruncă în gol

Informațiile au fost transmise de oamenii legii printr-un comunicat: „astăzi (n.r.- luni, 29 martie), în jurul orei 09:55, polițiștii din cadrul Poliției orașului Murfatlar au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că un bărbat ar amenința cu incendierea unui bloc de locuințe”. 

ADVERTISEMENT

„La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii constănțeni (adjunctul – Ordine Publică al I. P. J. Constanța, șeful Poliției orașului Murfatlar și o echipă cu negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J Constanța).  Polițiștii au găsit persoana în cauză, un bărbat de 41 de ani, din Murfatlar, urcată pe blocul de locuințe, aceasta amenințând că se va arunca în gol, dacă nu va veni un procuror sa discute cu el,” au adăugat polițiștii, potrivit Antena 3.

De asemenea, la adresa indicață s-au prezentat de urgență și pompierii din cadrul I.S.U. Dobrogea. Aceștia aveau în dotare o autoscară de la Detașamentul Medgidia.

ADVERTISEMENT

Operațiunea a fost una de succes: „în urma negocierilor purtate cu polițiștii constănțeni, bărbatul în cauză a intrat în locuinţa sa, acesta fiind transportat la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru investigații de specialitate”.

„Polițiștii au stabilit faptul că pe numele acestuia fusese instituită măsura carantinării la domiciliu.  În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare”, au mai transmis oamenii legii.

ADVERTISEMENT

La momentul de față aceștia investighează motivele care l-au făcut pe om să-și dorească să recurgă la un asemenea gest: „în continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la gestul persoanei în cauză.”

ADVERTISEMENT
Tags: