News

Un bărbat care a înjunghiat mai multe persoane în Timișoara, arestat de autorități

19.06.2020 | 16:36
Un barbat care a injunghiat mai multe persoane in Timisoara arestat de autoritati
ADVERTISEMENT

Un bărbat care care a înjunghiat mai multe persoane în Timișoara în luna martie, a fost arestat de autorități și acuzat de omor calificat.

Un bărbat care este acuzat că a înjunghiat de mai multe ori două persoane pe o stradă din Timişoara, în luna martie, a fost arestat de autoritățile locale, informează News.ro.

ADVERTISEMENT

Se pare că agresorul le-a pus viaţa în pericol victimelor, motiv pentru care este acum acuzat de omor calificat. După comiterea faptei, acesta a fugit de polițiști şi s-a ascuns, iar oamenii legii l-au găsit abia pe 8 iunie.

Un bărbat din Timișoara, acuzat că a înjunghiat două persoane și a fugit de la locul faptei

”În data de 17.06.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul E.D.A., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat (omor comis asupra a două persoane) prevăzută de art.32 alin.1 raportat la art.188 alin.1 – art.189 alin.1 lit.f C.pen”, a transmis, vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii spune că, în seara zilei de 17.03.2020, în jurul orei 20:10, bărbatul în cauză, în timp ce se afla pe str.Victor Hugo din Timişoara, ar fi înjunghiat în de mai multe ori cu un briceag două persoane.

”Fiecare persoană vătămată a suferit leziuni traumatice pentru a căror vindecare sunt necesare 30 zile de îngrijiri medicale şi care au pus totodată în primejdie viaţa victimelor.

ADVERTISEMENT

Ulterior, inculpatul E.D.A. a reuşit să fugă, să se ascundă şi astfel să se sustragă urmăririi penale, fiind depistat de către un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara abia în data de 08.06.2020, în jurul orei 19:10, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Timişoara”, au transmis acum procurorii.

Agresorul, arestat în cele din urmă

Potrivit comunicatului Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, agresorul a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile.

ADVERTISEMENT
Tags: