News

Un bărbat care se întorcea în țară din Italia ca să-și înmormânteze tatăl, strivit de un TIR. N-a avut nicio șansă să scape

Reprezentanții Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Timiș au anunțat recent că un șofer a murit în urma unui accident grav, înregistrat în apropierea municipiului Lugoj.
04.09.2022 | 17:52
Un barbat care se intorcea in tara din Italia ca sasi inmormanteze tatal strivit de un TIR Na avut nicio sansa sa scape
Efectele accidentului din cauza căruia a murit bărbatul care revenise în țară pentru a-și înmormânta tatăl. foto: lugojinfo.ro
ADVERTISEMENT

Victima lucra în Italia și revenise în România pentru a participa la înmormântarea tatălui său. La un moment dat, el a oprit autoutilitara pe care o conducea pe banda de urgență a autostrăzii.

S-a întors din Italia pentru înmormântarea tatălui

Dorea să lege prelata mai bine, dar când a coborât a fost lovit de un TIR care venea din spate. Impactul a fost deosebit de violent, iar bărbatul din județul Hunedoara n-a avut nicio șansă.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor jurnaliștilor la lugojinfo.ro, după ce s-a sunat la 112 pentru raportarea accidentului din apropierea Lugojului, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de la ambulanță și pompieri.

În accident au fost implicate o autoutilitară parcată pe bandă de urgență, slab semnalizată și un TIR. (…) Conducătorul autoutilitarei a rămas încarcerat între cele două vehicule, în spatele autoutilitarei, în stare de inconștiență.

ADVERTISEMENT

În autoutiliară se mai aflau o femeie, care prezintă traume ușoare în zona gâtului, o fată de șase ani, cu traume la un picior, și un bărbat. S-a intervenit pentru extragerea victimei rămase încarcerată.

Medicii nu au mai avut ce să facă

La locul intervenției s-au deplasat și două ambulanțe S.A.J. cu medic și asistent. Din nefericire, victima a fost declarată decedată. Conducătorul tirului nu a necesitat îngrijiri medicale”, au declarat reprezentanții ISU Timiș.

ADVERTISEMENT

Ulterior, câțiva cunoscuți de-ai bărbatului decedat au ajuns la locul teribilului accident rutier. Așa s-a aflat că acesta se îndrepta spre orașul Uricani, pentru înmormântarea tatălui său.

Momente crunte, așadar, pentru familia greu încercată, care trebuie să treacă peste șocul puternic provocat de cele două decese. Polițiștii au transmis că au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

Altfel, amintim că un tânăr de doar 21 de ani a murit recent la Suceava după ce a fost lovit de un Audi. Este vorba despre Daniel, un tânăr jandarm, a cărui dispariție a generat multe mesaje sfâșietoare din partea cunoscuților.

 

 

ADVERTISEMENT