News

Un bărbat căutat de șase ani în toată lumea, găsit duminică de jandarmi. Se afla la pescuit pe râul Olt

28.06.2020 | 17:30
Un barbat cautat de sase ani in toata lumea gasit duminica de jandarmi Se afla la pescuit pe raul Olt
ADVERTISEMENT

Un bărbat căutat de șase ani la nivel internațional a fost găsit duminică de jandarmi, într-un mod întâmplător.

Individul, pe numele căruia era emis un mandat european de căutare, se afla la pescuit pe râul Olt.

ADVERTISEMENT

În 2014, Judecătoria Galați emisese un mandat de arestare pe numele acestui bărbat, iar în toată această perioadă părea înghițit de pământ.

Bărbat căutat de șase ani în toată lumea, găsit duminică de jandarmi la pescuit pe Olt

Întâmplare absolut incredibilă petrecută duminică dimineața pe malul râului Olt. Un bărbat pe numele căruia fusese emis mandat european de arestare în urmă cu șase ani a fost prins de jandarmii din Olt.

ADVERTISEMENT

Bărbatul nu se afla în vreo tentativă de a fugi și nici nu se ascundea. El a fost luat la întrebări de jandarmi în timp ce pescuia pe malul râului Olt, în apropiere de localitatea Milcov.

Imediat după ce a fost depistat, el a încercat să scape legitimându-se cu acte de identitate false, scrie site-ul Olt Alert.

ADVERTISEMENT

”În această dimineaţă, în jurul orei 08.30, efectivele de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, în timp ce executau misiuni specifice, au depistat pe malul stâng al râului Olt, în apropierea localității Milcov, o persoană de sex masculin, care pescuia fără documente legale.

În urma legitimării, acesta a prezentat date false, încercând să inducă în eroare organele de jandarmi, iar în urma verificărilor amănunţite efectuate s-a constatat faptul că pe numele persoanei S.A., în vârstă de 30 de ani, Judecătoria Galaţi a emis mandat european de arestare în urmă cu 6 ani pentru fapta săvârșită, prevăzută în Noul Cod Penal- art.233 alin.1”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Olt.

ADVERTISEMENT

Ce acuzații i se aduc bărbatului reținut 

Bărbatul reținut duminică de jandarmi era căutat pentru piraterie, respectiv pentru o faptă de tâlhărie săvârșită în urmă cu șase ani pe un vas de croazieră. Bunurile deţinute de persoana respectivă și documentele întocmite au fost predate organelor competente.

ADVERTISEMENT