ADVERTISEMENT
News

Un bărbat condamnat pentru omor s-a spânzurat în celulă, la Satu Mare

Autor: Flaviu Popa | 04.03.2021 | 15:42
Un bărbat condamnat pentru omor s-a spânzurat în celulă, la Satu Mare
Un deținut din Suceava s-a spânzurat în celulă. Foto: Pixabay

Un bărbat aflat în arestul Poliției din Satu Mare pentru omor a fost găsit spânzurat, joi, 4 martie, însă anchetatorii nu știu de ce a recurs la acest gest.

ADVERTISEMENT

Polițiștii și procurorii au deschis o anchetă pentru a afla cum a putut să-și pună capăt zilelor bărbatul în vârstă de 30 de ani, aflat în arest din luna decembrie.

“În cursul acestei zile, la orele 13:25, poliţiştii din cadrul Centrului de Reţinere şi Arest al IPJ Satu Mare au identificat, în camera de arest, un bărbat de 30 de ani, spânzurat”, a anunţat Poliţia Judeţeană Satu Mare.

ADVERTISEMENT

Un deținut s-a spânzurat la Satu Mare în penitenciar

Polițiști de la Serviciul Criminalistic și de la Serviciul de Investigații Criminale vor face verificări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Bărbatul se afla în arest din 11 decembrie 2020, fiind cercetat într-un dosar pentru omor. Potrivit IPJ Satu Mare, joi, la ora 13:25, polițiștii din cadrul Centrului de Reținere și Arest al IPJ Satu Mare, au identificat, în camera de arest, un bărbat, de 30 de ani, spânzurat”, anunță presa locală.

ADVERTISEMENT

Potrivit Presasm.ro, echipajul Serviciului Județean de Ambulanță a ajuns la locul incidentului la ora 13:30, însă medicii nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul tânărului. Bărbatul era deja mort de 30 de minute în momentul în care a fost găsit.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!