News

Un bărbat cu arsuri pe 75% din suprafața corpului a fost găsit pe marginea unui drum din Bistrița. Ce ipoteză iau în calcul anchetatorii

Un bărbat care are arsuri pe 75% din suprafața corpului a fost găsit pe marginea unui drum din Bistrița. FANATIK vă spune ce la ce ipoteză se gândesc anchetatorii
16.08.2021 | 10:34
Un barbat cu arsuri pe 75 din suprafata corpului a fost gasit pe marginea unui drum din Bistrita Ce ipoteza iau in calcul anchetatorii
ADVERTISEMENT

Incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni. Bărbatul de 30 de ani a fost văzut de trecători zăcând pe marginea drumului.

Hainele acestuia încă ardeau. Oamenii au stins flăcările și au sunat la 112.

Un bărbat cu arsuri pe 75% din suprafața corpului a fost găsit pe marginea unui drum din Bistrița. Ce ipoteză iau în calcul anchetatorii

La fața locului s-a deplasat o ambulanță SMURD, dar și criminaliștii. Bărbatul a fost transportat la spital.

ADVERTISEMENT

„Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița a preluat de la ieșirea din municipiul Bistrița, înspre localitatea Budacu de Jos, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu arsuri de gradul III pe aproximativ 75% din suprafața corporală. Bărbatul a necesitat intubare și îngrijire specifică și a fost transportat la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite,”  au transmis reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

Primarul comunei pe raza căruia a fost găsit bărbatul nu-și explică ce s-ar fi putut întâmpla. Edilul a declarat, potrivit Bistrițeanul, că în zonă nu a fost anunțat niciun incendiu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în apropiere nu există nicio distilerie, a mai explicat primarul. În schimb, acesta a declarat că lângă victimă s-a găsit un recipient cu cumbustibil.

Ce ipoteze au oamenii legii

Criminaliștii merg pe varianța unui accident sau cea a autoincendierii. Totuși, aceștia au precizat că urmează o anchetă, iar încadrarea faptei se poate schimba.

ADVERTISEMENT

„Aseară, a fost sesizat prin 112 faptul că la intrarea în localitatea Budacu de Jos se află o persoană căzută. Echipajele medicale ajunse la fața locului au constatat că persoana în cauză prezintă arsuri, aceasta fiind preluată și transportată la spital,” au transmis oamenii legii.

„În urma primelor verificări efectuate de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 30 de ani, din Poiana Mare, județul Dolj. Cercetările în acest caz sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul”, au adăugat.

ADVERTISEMENT

Starea bărbatului este una destul de gravă. Acesta a fost internat la secția de Anestezie și Terapie Intensivă și intubat.

Medicii au transmis că omul are arsuri de gradul II pe 80% din suprafața corpului.

ADVERTISEMENT