News

Un bărbat de 41 de ani, ucis în propria casă de o fată de 16 ani, după ce a încercat s-o violeze

Un bărbat de 41 de ani a fost ucis, după ce a încercat să violeze o adolescentă de 16 ani
17.08.2021 | 15:41
Un barbat de 41 de ani ucis in propria casa de o fata de 16 ani dupa ce a incercat so violeze
Un bărbat de 41 de ani, ucis în propria casă de o fată de 16 ani, după ce a încercat s-o violeze Sursa foto: Facebook/ Poliția Piatra Neamț
ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, 16 spre 17 august, într-un apartament din Piatra Neamț. Individul o ademenise pe fată cu o ofertă de lucru.

După ce a ajuns în apartament, bărbatul a încercat s-o violeze. Fata a încercat să fugă, dar ușa locuinței era încuiată și nu știa unde se află cheia.

ADVERTISEMENT

Un bărbat de 41 de ani, ucis în propria casă de o fată de 16 ani, după ce a încercat s-o violeze

Când s-a văzut captivă, tânăra a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat de mai multe ori. Tot ea a sunat la 112, în jurul orei 1:00, și a cerut ajutor.

Oamenii legii, însoțiți de pomperi și jamdarmi s-au deplasat de urgență la fața locului, dar, pentru că fata nu știa foarte bine unde se află, au spart ușa apartamentului de vis-a-vis.

ADVERTISEMENT

„Persoana se afla în stare de șoc și nu a putut furniza detalii concrete cu privire la locația unde se află. Polițiștii au intervenit în două locații, aflate la același etaj al imobilului”, au transmis oamenii legii.

Ulterior, polițiștii au găsit apartamentul indicat. Când au reușit să intre l-au găsit pe individ într-o baltă de sânge, iar pe fată în stare de șoc și au chemat ambulanța.

ADVERTISEMENT

Fata a ajuns și ea la spital

Ambii au fost transportați la spital. Medicii au precizat că bărbatul era înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui și nu a mai putut fi salvat. Adolescenta suferise un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din primele informații, se pare că victima o chemase pe fată pentru a discuta despre un loc de muncă. Cei doi vorbiseră anterior în mediul online, iar individul s-a oferit să o ajute.

ADVERTISEMENT

Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul Neamt, iar la această oră au loc audieri. Potrivit unor surse ale presei locale, apartamentul cu pricina era închiriat. La mijloc ar putea să fie vorba despre o rețea de prostituție și trafic de persoane.

De cealaltă parte, vecinii spun că bărbatul era un om liniștit și nu-și explică ce s-ar fi putut întâmpla. Ei au declarat că nu au auzit gălăgie  în noaptea respectivă.

Acesta s-ar fi acupat cu transportul de persoane în străinătate.

ADVERTISEMENT