Life

Un bărbat de 47 de ani, căsătorit cu o femeie de 87 de ani: ”Chiar i-am inspirat și pe alții”

Un bărbat de 47 de ani și o femeie de 87 de ani trăiesc o poveste de dragoste ce pare imposibilă pentru unii. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu și spun că i-au inspirat și pe alții.
30.08.2022 | 21:42
Un barbat de 47 de ani casatorit cu o femeie de 87 de ani Chiar iam inspirat si pe altii
Cei doi aniversează 17 ani de căsătorie. Sursa foto: independent.co.uk, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 47 de ani și o femeie de 87 de ani impresionează prin relația lor. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste ce pare imposibilă pentru alții, iar de curând au sărbătorit 17 ani de căsătorie.

El 47 de ani, iar ea 87 de ani. Povestea de iubire dintre doi britanici, care pare imposibilă pentru alții

Edna și Simon Martin, originari din Weston-Super-Mare, Somerset, Marea Britanie, spun că iubirea lor este una sinceră și nu îi ascultă pe cei care îi critică.

ADVERTISEMENT

Ei s-au cunoscut în urmă cu multă vreme, la un concert, când Edna avea 68 de ani, iar Simon doar 28 de ani. Diferența de 40 de ani nu a contat încă de atunci și ambii mai precizează că au simțit dragoste la prima vedere, scrie independent.co.uk.

Ce spun cei doi despre relația lor

În timp ce mulți o arată cu degetul pe Edna că se iubește cu un bărbat care i-ar putea fi copil, alții îi reproșează lui Simon că are interese ascunse. Acesta, însă, neagă.

ADVERTISEMENT

”Vârsta este doar un detaliu. Oamenii sunt bătrâni doar dacă se simt bătrâni”, a explicat Simon Martin.

De cealaltă parte, apropiații nu s-au opus mariajului dintre Edna și Simon. Aceștia au fost de acord cu relația.

ADVERTISEMENT

”Chiar i-am inspirat și pe alții aflați în această situație să prindă curajul să facă pasul următor și să se căsătorească, în ziua diferenței mari de vârstă.

Prietenii și rudele ne-au susținut mereu și s-au bucurat pentru noi, iar comentariile negative am ales să le ignorăm de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Iubirea e iubire și toată lumea ar trebui să ignore vorbele celor din jur”, a mai justificat Simon, despre căsătoria lui cu femeia în vârstă.

Edna, fost inginer de profesie, a mărturisit că inclusiv copiii ei o susțin în căsnicia pe care o are. De asemenea, nici nepoții nu sunt împotrivă.

În ceea ce-l privește pe Simon, el a avut puțin de furcă cu părinții lui. Aceștia s-au obișnuit cu greu să-și vadă fiul iubindu-se cu o bătrână.

Edna și Simon sunt hotărâți să demonstreze că dragostea lor este una onestă. Așadar, se pozează mai mereu în ipostaze tandre pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT