News

Un barbat de 49 ani a ademenit o fată de 14 ani și a întreținut relații sexuale cu el. Ce decizie au luat autoritățile

16.08.2019 | 13:19
Barbat de 49 de ani a ademenit o fata de 14 ani pe Facebook

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost reținut de polițiști, după ce a ademenit o fată de 14 ani pe Facebook, folosind un cont fals. A fost mobilizare de forțe, după ce bunicii fetei au sunat disperați la 112, unde au anunțat că nepoata lor nu le mai răspunde la telefon!

Bărbatul de 49 de ani a ademenit o fată de 14 ani pe Facebook, după ce a folosit un cont fals

Bunicii fetei le-au povestit polițiștilor că nepoata lor a plecat cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Facebook. Bărbatul, pe numele său Gavril Demian, a ademenit-o pe fată pe rețeaua de socializare, iar luni seara a luat-o cu mașina din comuna clujeană Cămăraşu, de la casa bunicilor, fiind prins în urma unei acţiuni complexe a poliţiştilor din Cluj şi Bihor, într-o pensiune de la marginea municipiului Oradea.

Oamenii legii din judeţele Cluj şi Bihor au fost în alertă, luni seara, după ce bunicii adolescentei au sunat la 112, îngrijoraţi că aceasta a plecat cu bărbat şi nu mai răspundea la telefon. Cercetările pornite de poliţiştii din Cluj au indicat faptul că adolescenta a fost dusă de bărbat spre Oradea, motiv pentru care autoturismul, care era unul împrumutat, a fost dat în urmărire și în consemn la frontieră.

Barbat de 49 de ani a ademenit o fata de 14 ani pe Facebook
Barbat de 49 de ani a ademenit o fata de 14 ani pe Facebook

Bărbatul reținut de polițiști are antecedente penale

Demian, despre care bihoreanul.ro a aflat că are antecedente penale, fiind condamnat în trecut pentru înşelăciune, a fost prins de poliţiştii din Bihor, în cursul zilei de marţi, fiind ridicat împreună cu adolescenta dintr-o pensiune de pe centura municipiului Oradea.

În urma cercetărilor, s-a aflat că cei doi au întreținut relații sexuale în noaptea de luni spre marţi. Bărbatul a ademenit-o pe f, iar fata a fost “agăţată” de bărbat pe Facebook, diiscuţiile find purtate de pe unul din Facebook pe fata de 14 ani, folosind un cont fals, fără fotografii sau date personale reale.

Bărbatul care a întreținut relații sexuale cu minora a fost reținut pentru 24 de ore, iar miercuri a fost prezentat la Judecătoria Gherla, instanţa dispunând aestarea orădeanului pentru o perioadă de 30 de zile.

Tags: