News

Un bărbat de 65 de ani a dispărut în apele râului Siret. Fiul său a asistat la tragedie

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a dispărut în apele râului Siret, după ce a dorit să se ”răcorească”, însă nu a mai ieșit la suprafață. Fiul său a asistat la întreaga scenă.
25.06.2024 | 13:16
Un barbat de 65 de ani a disparut in apele raului Siret Fiul sau a asistat la tragedie
Un bărbat de 65 de ani a dispărut în apele râului Siret. Fiul său a asistat la tragedie
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 65 de ani se afla într-o barcă alături de fiul său și de nepot și a decis să sară în apă pentru a se ”răcori”. Din păcate nu a mai ieșit niciodată la suprafață, astfel că fiul său a sunat la 112. Astfel, pompierii din Galați au ajuns la fața locului și au început să-l caute pe bărbat în apele Siretului.

Un bărbat de 65 de ani a dispărut în apele râului Siret

Conform ISU Galați, căutările vor continua cu un echipaj de scafandri, până când bărbatul va fi găsit. Cel mai probabil acesta a suferit un infarct din cauza șocului termic, pentru că rudele sale spun că era un bun înotător.

ADVERTISEMENT

”În cursul nopţii de 24 spre 25 iunie, Dispeceratul Integra ISU -SAJ a fost alertat de rudele unui bărbat de 65 de ani din Lieşti, care a traversat cu barca împreună cu doi tineri, respectiv fiul si nepotul, în zona Şerbăneşti, spre Călinenii Vechi – Vrancea.

La întoarcere pe malul din Galaţi, bărbatul a dorit să se răcorească in apele râului Siret.Tinerii au anunţat ca bărbatul nu a mai ieşit din apele râului. La acţiunile de căutare a participat şi ISU Vrancea, care a efectuat căutări cu drona.

ADVERTISEMENT

Între timp, echipajele de pompieri de la ISU Galati au desfăşurat acțiuni de căutare pe malul din zona Şerbăneşti”, au transmis reprezentanții ISU, conform News.ro. În urmă cu o săptămână, un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit înecat în Lacul Snagov și a lăsat în urmă o copilă în vârstă de 2 ani.

Un tânăr de 23 de ani a murit înecat în apele lacului Snagov

Tânărul s-a aruncat în Lacul Snagov și nu a mai ieșit la suprafață, astfel că apropiații au sunat la 112. Din păcate pentru salvatori a fost prea târziu pentru a-l mai salva, cu toate că aceștia au ajuns la fața locului foarte rapid.

ADVERTISEMENT

Alături de tânăr lângă lacul Snagov se aflau mai multe rude și prieteni care l-au avertizat pe acesta să nu sară în apă. Disperați, oamenii au sunat la 112 atunci când au văzut că bărbatul nu mai iese la suprafață. “Când a sărit, a ieşit puţin la suprafaţă. După aceea s-a dus înapoi la fund. A zis o dată au şi atât”, povesteşte un martor la tragedie.

Apa în acele locuri are peste 4 metri adâncime, iar pentru cineva fără experiență aventura poate fi fatală. Cumnatul victimei a sărit în apă pentru a-l salva pe tânăr, însă fără succes. “S-a dus la fund şi s-a băgat un băiat după el ca să îl salveze şi l-a scăpat şi nu a mai putut să îl scoată afară. Dureros”, povestește un alt martor la tragedie.

ADVERTISEMENT

Anne Ciolcă, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, a comentat acest caz, mai ales că acolo în urmă cu mai mulți ani a murit un alt bărbat. ”În urma activităţilor de căutare, scafandrii au scos din apă un tânăr de 23 de ani, pentru care echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare. Cu toate eforturile depuse pentru salvarea vieţii tânărului găsit în lacul Snagov, a fost declarat decesul acestuia”, a declarat reprezentantul ISU. Soția bărbatului a asistat la întreaga scenă și este în stare de șoc, mai ales că cei doi aveau împreună o fetiță de 2 ani, care va trece acum fără tată.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice,...
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice, cu ploi torențiale și grindină
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Grindeanu, pe urmele lui Ceaușescu. Un proiect din comunism, readus la viață
Grindeanu, pe urmele lui Ceaușescu. Un proiect din comunism, readus la viață
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”