Un bărbat a deschis focul în centrul unui oraş din Belgia şi a fost împuşcat de poliţişti

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
16/08/2016, 08:50
Un bărbat a deschis focul în centrul unui oraş din Belgia şi a fost împuşcat de poliţişti

Un barbat neidentificat a deschis focul luni seară în centrul orasului Ghent, dar acesta a fost impuscat de catre politie.

Autorităţileau confirmat ca a existat un schimb de focuri in centrul orasului Ghent, in jurul orei locale 18:30 (19.30 ora României), dar au refuzat sa spuna cati oameni au fost implicati in incident, daca atacatorul a fost retinut sau daca atacul are legatura cu vreun act de terorism.

Atacatorul a fost împuşcat de 3 ori, o datăîn picior şi de două ori  în abdomen, potrivit Reuters. Belgia menţine alerta antiteroristă la nivel maxim din martie, când atacatori islamişti sinucigaşi au ucis 32 persoane în aeroportul şi metroul din Bruxelles.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×