Pariuri sportive

Cel mai inspirat parior la Celtic – CFR Cluj! A mizat pe scor corect 3-4! Ce sumă a câştigat

14.08.2019 | 19:28
Cel mai inspirat parior la Celtic  CFR Cluj A mizat pe scor corect 34 Ce suma a castigat

Un bărbat din Alba Iulia a câștigat la pariuri o sumă de 251 de ori mai mare decât cea jucată pentru meciul CFR-ului cu Celtic, câștigat de clujeni cu 4-3. Pariorul a mizat 1 euro și a câștigat 251,26, după ce a ghicit scorul exact al meciului din Scoția.

Un parior din Alba Iulia a câștigat de 251 de ori suma jucată la meciul CFR-ului

Un parior din Alba Iulia a mizat pe scorul corect al meciului disputat la Glasgow, între CFR Cluj și Celtic, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Bărbatul a mizat un euro și a câștigat 251,26 după ce a pariat că formația lui Dan Petrescu se va impune cu 4-3 pe “Celtic Park”. Norocosul câștigător a declarat, conform Alba24.ro, că nu este un împătimit al jocurilor de noroc, iar când pariază, ocazional, o face pe sume mici.

Miza care i-a adus bărbatului 250 de euro nu a fost singura jucată la meciul desfășurat marți seară în scoția. În total, pariorul a jucat 3 euro pe 3 pronosticuri diferite: 4-3 pentru CFR Cluj, 4-3 pentru Celtic și 3-3, rezultat care, de asemenea, ar fi adus calificarea formației condusă de Dan Petrescu. Prima miză a fost câștigătoare, iar conturile bărbatului s-au rotunjit cu 250 de euro, aproximativ 1.170 de lei.

 

Biletul câștigător
Biletul câștigător

CFR, calificare entuziasmantă în play-off-ul Ligii Campionilor

CFR Cluj a reușit să obțină calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce s-a impus, scor 4-3, împotriva scoțienilor de la Celtic. După 1-1 în turul din Gruia, campioana a început bine meciul din Scoția, unde a reușit să deschidă scorul după doar 27 de minute. Jucătorii lui Celtic au întors scorul, dar dubla lui Billel Omrani și reușita lui George Țucudean au făcut ca CFR Cluj să meargă în play-off.

În ultima fază dinaintea grupelor Champions League, CFR Cluj va întâlni campioana Cehiei, Slavia Praga. Prima manșă a dublei are loc pe 20 august, în Gruia, în timp ce returul este programat o săptămâna mai târziu, în Cehia.

  • 3 calificări a obținut CFR Cluj în grupele Champions League