News

Un bărbat din Arad şi-a găsit copilul mort în casă, înjunghiat. Mama rănită este principalul suspect

21.04.2020 | 08:43
Un barbat din Arad sia gasit copilul mort in casa injunghiat Mama ranita este principalul suspect
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Arad şi-a găsit copilul mort în casă, înjunghiat, și pe mama acestuia delirând lângă corpul băiatului și având mai multe răni.

Un bărbat din Arad şi-a găsit copilul mort în casă, înjunghiat

Conform Adevărul, poliţiştii de la IPJ Arad care au ajunş la blocul de pe strada Abrud, din cartierul Michalaca, chemați de un bărbat, au decoperit un copil mort prin înjunghiere.

ADVERTISEMENT

Ajunși la fața locului, aceștia au găsit, întinşi pe podea, inconştienţi, o femeie şi fiul acesteia, de 12 ani, cu multiple leziuni pe corp, iar lângă cei doi a fost descoperit un cuţit.

Poliţiştii și procurorii au constatat că băiețelul era mort, iar mama acestuia delira într-o stare de inconștiență, lângă cadavrul fiului său, cu o rană în zona gâtului.

ADVERTISEMENT

Familia era una ca nu a creat probleme

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii criminalişti, se pare că femeia şi-a ucis copilul cu un cuţit şi apoi a încercat să se sinucidă, provocându-şi o rană serioasă în zona gâtului.

Femeia are 43 de ani, iar starea ei de sănătate este critică în acest moment. Bărbatul a lipsit aproximativ 40 de aminute de acasă, timp în care s-a dus în satul Mândruloc, aflat la o distanţă de 14 kilometri de Arad, pentru a hrăni animalele din gospodăria familiei.

ADVERTISEMENT

Vecinii sunt îngroziți de cele întâmplate și spun că nu au auzit zgomot venind dinspre apartamentul în care locuia familia pe care o descriu ca fiind una fără probleme, scrie aradon.ro.

Înainte de a pleca de acasă, bărbatul a fost văzut afară împreună cu fiul său. Cei doi soți începuseră construcția unei case la Mândruloc și aveau și câteva animale.

ADVERTISEMENT

O altă tragedie de proporții a avut loc la începutul lunii la Craiova. Atunci, un copil de 1 an și 7 luni a murit după ce a căzut în gol de la etajul 7 al unui bloc situat pe Bulevardul Dacia.

ADVERTISEMENT