News

Un bărbat din Bacău a murit, după ce a dezinfectat locuința de teama Covid-19. Iubita sa e în stare gravă la spital

18.06.2020 | 22:36
Un barbat din Bacau a murit dupa ce a dezinfectat locuinta de teama Covid19 Iubita sa e in stare grava la spital
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Bacău a murit după ce a dezinfectat casa. De asemenea, iubita bărbatului se află în stare gravă.

Un cuplu din Bacău a decis să-și petreacă vacanța în comuna Moldova Sulița, din Suceava, simțind nevoia să plece din oraș în contextul pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Teama de Covid-19 i-a determinat pe cei doi iubiți să închirieze o locuință și să o curețe cu mai multe substanțe de dezinfectare.

Un bărbat din Bacău a murit după ce și-a dezinfectat casa

Din păcate, cei doi au ajuns la spital după ce s-au intoxicat. Bărbatul a decedat, în timp ce femeie se află în stare gravă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 60 de ani și concubina acestuia, de 53 de ani, au închiriat o casă din comuna Moldova Sulița, din județul Suceava, însă au început să se simtă rău după ce au folosit mai multe subiecte de dezinfectare.

Cei doi s-ar fi retras în satul din Suceava de teama pandemiei de coronavirus, fiind convinși că vor scăpa de această boală în intimitatea unei localități retrase.

ADVERTISEMENT

Femeia a sunat la 112, miercuri 17 iunie, cerând sprijin medical. Cei doi au fost internați la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, cu tulburări digestive severe, conform Antena 3.

Medicii i-au internat la Secția de Boli Infecțioase, fiind suspecți de toxiinfecție alimentară. După o oră de la internare, bărbatul a făcut stop cardio-respirator și a decedat.

ADVERTISEMENT

Medicii din spital cred că cei doi oameni s-au intoxicat cu clor

Directorul spitalului, Adrian Cosinschi, a remarcat că pacientul avea probleme medicale cronice, în special o afecțiune hepatică și una pulmonară. Celor doi li s-au racoltat probe toxicologice, așteptându-se rezultatele.

Medicii cred că cei doi s-au intoxicat cu clor, însă cauza exactă a morții va fi stabilită după ce rezultatele toxicologice vor sosi.

Între timp, medicii fac eforturi supraomenești pentru a salva femeia aflată în stare gravă în același spital, probabil din aceeași cauză ca și concubinul decedat.

ADVERTISEMENT