News

Un bărbat din Botoșani a fost înjunghiat fără milă de soție. Motivul incredibil pentru care l-a atacat în somn

20.04.2021 | 12:02
Un barbat din Botosani a fost injunghiat fara mila de sotie Motivul incredibil pentru care la atacat in somn
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 44 de ani din comuna Curtești, județul Botoşani, a fost grav rănit de soție, după o ceartă în familie, pornită de la unul dintre copii. Profitând de faptul că acesta ațipise în timp ce se uita la televizor, agresoarea, care suferă de afecțiuni psihice, s-a năpustit asupra lui cu un cuțit.

Din fericire, a reușit să sune la numărul de urgență 112 și să se refugieze în casa mamei sale, aflată în apropiere. Ulterior, a fost preluat de echipajele medicale și transportat de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs nefericitul incident.

Și-a înjunghiat soțul fără pic de milă, după o ceartă în familie

Rudele susțin că totul a pornit de la o ceartă în sânul familiei. Concret, femeia a început să-l bată pe unul dintre copii, moment în care bărbatul i-a luat pe toți în casă și a rămas să se uite la televizor.

ADVERTISEMENT

M-am trezit cu el și a strigat: Mămică! M-a tăiat! Atât mi-a spus că ea l-a lovit pe băiețelul mai mic și i-a curs sânge din nas.

El a întrebat-o de ce îl bate și i-a luat pe toți în casă. Uitându-se la televizor, el a ațipit, dar nu știu cum s-a întâmplat”, a povestit mama victimei, vizibil afectată de cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt căsătoriți de 22 de ani și au împreună șapte copii. Doar patru dintre ei, cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, locuiesc, însă, în casa părintească. Apropiații susțin că femeia avea adesea un comportament extrem de agresiv.

Avea două plăgi prin înjunghiere. Era stabil hemodinamic, cu sângerarea moderată. S-au acordat îngrijiri în regim de urgență, iar în prezent este internat și supravegheat”, a declarat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Botoșani.

ADVERTISEMENT

A fost lovit în zona gâtului. Agresiunea s-ar fi petrecut pe fondul unui conflict spontan dintre soți. Persoana bănuită de comiterea faptei a fost internată la Psihiatrie, cercetările fiind continuate pentru tentativă de omor”, a transmis și Inspectoratul Județean de Poliție Botoșani.

ADVERTISEMENT
Tags: