News

Un bărbat din Botoșani a primit 34 de amenzi în 2021. Pentru ce a fost sancționat ultima dată

Un bărbat din Botoșani a primit 34 de amenzi în 2021. Trei dintre ele sunt de săptămâna trecută.
02.08.2021 | 17:41
Un barbat din Botosani a primit 34 de amenzi in 2021 Pentru ce a fost sanctionat ultima data
ADVERTISEMENT

Bărbatul se poate lăuda cu un record inedit, după ce a fost amendat de 34 de ori în acest an, care nici măcar nu s-a terminat. Cel care se face vinovat de acestea este din Botoșani și are 45 de ani.

Un bărbat din Botoșani a primit 34 de amenzi în 2021

Ultima amendă pe care a primit-o a fost săptămâna trecută, iar aceasta a fost pentru faptul că el a consumat băuturi alcoolice în locurile publice.

ADVERTISEMENT

De altfel, pentru această infracțiune el a primit două amenzi.

Ultimele trei sancțiuni contravenționale pe care le-a primit bărbatul au fost luate în ultima săptămâna, iar celelalte 31 sunt din restul acestui an.

Pentru cele mai recente amenzi primite, bărbatul a scos din buzunar între 100 și 500 de lei.

De altfel, conform autorităților, valoarea cumulată a amenzilor primite de acest bărbat ajunge la 600 de lei. Acestea au mai spus și că bărbatul nu este deloc străin jandarmilor, având în vedere istoricul său tumultuos.

ADVERTISEMENT

”Bărbatul este o cunoștință mai veche a jandarmilor, doar de la începutul acestui an fiind sancționat contravențional de nu mai puțin de 31 de ori, fără a pune la socoteală amenzile de săptămâna trecută.

Ultimele două sancțiuni pe care le-a primit au vizat consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, mai exact în Piața Revoluției din municipiul Botoșani, amenda pentru această faptă de natură contravențională fiind cuprinsă între 100 și 500 de lei”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani, pentru botosaninews.ro.

ADVERTISEMENT

Un alt bărbat, cu amenzi de 80.000 de lei, total indiferent

Chiar zilele trecute un bărbat se lăuda cu faptul că are amenzi neplătite în valoare de 80.000 de lei. Acesta a fost prins în timp ce mergea pe banda de urgență.

Atunci, vorbind cu reporterii, bărbatul a explicat că toate amenzile rutiere pe care le-a primit nu sunt plătite și, mai mult decât atât, el nu are de gând să le achite.

ADVERTISEMENT

Chiar și faptul că ar putea fi făcut să lucreze în folosul comunității nu îl sperie pe acest bărbat și chiar declara că ar lua-o iar banda de urgență, dacă ar avea această ocazie, pentru că, practic, acestuia nu i se întâmplă nimic.

ADVERTISEMENT
Tags: