News

Un bărbat din Botoșani și-a ucis iubita și i-a abandonat corpul în pădure. A fost reținut de Poliție

10.06.2020 | 15:56
Un barbat din Botosani sia ucis iubita si ia abandonat corpul in padure A fost retinut de Politie
Crimă oribilă la Constanța. Un bărbat și-a ucis mama în bătaie pentru că o deranja muzica Foto: today.md
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Botoșani și-a ucis iubita și i-a abandonat corpul în pădure. După mai multe zile de căutări, acesta a fost reținut de Poliție, iar acum este arestat preventiv pentru omor.

Un bărbat din Botoșani și-a ucis iubita și i-a abandonat corpul în pădure. A fost reținut de Poliție

Județul Botoșani a fost scena unei crime macabre în startul lunii iunie. Un bărbat de 46 de ani și-a ucis concubina, după care i-a abandonat trupul într-o pădure de pe raza localității de domiciliu.

ADVERTISEMENT

Crima a avut loc săptămâna trecută, pe 4 iunie, pe raza localității Liveni din comuna Manoleasa. Conform BotoșaniNews, ucigașul a luat-o pe iubita sa cu mașina, a dus-o într-o zonă împădurită de pe raza satului Liveni, iar apoi a strâns-o de gât până a lăsat-o fără aer.

În momentul în care a fost găsită fără suflare, femeia prezenta urme de violenţă, având semnele unei ştrangulări provocate cu mâinile în jurul gâtului.

ADVERTISEMENT

Victima este o femeie de 43 de ani originară din Republica Moldova. Alături de corpul neînsuflețit al femeii, bărbatul acuzat de crimă a abandonat în această zonă și mașina cu care cei doi au ajuns acolo.

Inițial, bărbatul, care este şi proprietarul maşinii cu care cei doi au ajuns în pădure, nu a putut fi găsit nicăieri, fiind dat în urmărire de polițiști.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după descoperirea crimei, bărbatul a dispărut, devenind principalul suspect. Ulterior, el a fost identificat luni, 8 iunie, atunci când a și fost și reținut de polițiști. Marți, botoșăneanul, în vârstă de 46 de ani, a primit mandat de arestare preventivă sub acuzația de omor.

Victima avea o fiică stabilită în România

Potrivit sursei citate, femeia ucis are o fată căsătorită la Coțușca, iar pe 4 iunie se îndrepta spre ea. În timp ce se afla pe drum spre fiica ei, victima a fost luată cu mașina de concubin, care a dus-o în pădure și a omorât-o prin asfixiere mecanică.

ADVERTISEMENT

Apoi, văzând că mama ei nu mai ajunge la ea, fiica femeii a anunțat pe 4 iunie dispariția mamei sale, iar pe 6 a fost găsit cadavrul acesteia în pădure, la mică distanță de mașină

ADVERTISEMENT