News

Un bărbat din Breaza a mers la magazin să-și cumpere pâine, cu declarația la el, dar s-a ales cu amendă. Ce a făcut greșit

15.04.2020 | 13:26
Un barbat din Breaza a mers la magazin sasi cumpere paine cu declaratia la el dar sa ales cu amenda Ce a facut gresit
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Breaza, județul Prahova, s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei de la Poliția Locală chiar dacă avea declarația pe proprie răspundere la el, unde a trecut că își face cumpărăturile, dorind să-și ia pâine.

Un bărbat din Breaza, amendat după ce a ieșit de la cumpărături

Greșeala pe care a făcut-o prahoveanul este că a luat-o pe soția lui cu el, iar aceasta nu avea hârtia cu care se poate ieși din casă. Polițiștii i-au amendat pe amândoi cu 2.000 de lei, după un schimb dur de replici.

ADVERTISEMENT

Dragoș a scris pe Facebook întreaga pățanie prin care a trecut. Acesta stătea la coadă la piață, moment în care a fost abordat de o doamnă polițist, care i-a solicitat documentele.

„Lucrurile au căpătat o turnură jalnică, de bravadă polițienească”

„Am fost “agățat” stând la rând în piață la pâine; moment în care doamna polițist, mi-a solicitat declarația. Am intrat, am cumpărat 5 pâini pentru că suntem 5 acasă și la ieșire a venit cu mine 10 metri la mașină să vadă declarația. De aici lucrurile au căpătat o turnură jalnică, de bravadă polițienească ce s-a finalizat cu 2000 lei  amendă deoarece soția mea nu semnase declarația ei”, scrie Dragoș Cobzaru, împricinatul, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Românul, cârcotaș de fel cum îl știm, a semnalat în aceeași postare neregulile pe care le-a observat la oamenii legii.

Acesta a scris că polițiștii nu au respectat distanța de aproximativ doi metri, iar femeia care a dat amenda avea o mască artizanală pe față. Mai mult de atât, unul dintre agenții care făceau razie în piața de alimente din Breaza nu avea mănuși de protecție.

ADVERTISEMENT

Individul care a primit amenda l-a întrebat de ce nu respectă ei, ca autoritate, regulile, iar acesta i-a spus că nu e treaba lui și că îi va da amendă pentru că așa vrea el.

Astazi Politia Locala Breaza mi-a demonstrat ca sunt demni de lipsa de respect, jalnici, complexati si razbunatori.Am…

Posted by Dragos Cobzariu on Saturday, April 11, 2020

Tags: