ADVERTISEMENT
News

Un bărbat din București a murit, după ce s-a prăbușit în puțul liftului, de la etajul cinci

Moarte tragică pentru un bărbat din București. El s-a prăbușit în puțul liftului, de la etajul cinci.
Autor: Andreea Marin | 21.06.2021 | 11:12
Un bărbat din București a murit, după ce s-a prăbușit în puțul liftului, de la etajul cinci
Un bărbat din București a murit, după ce s-a prăbușit în puțul liftului, de la etajul cinci. Sursa foto: Pixabay

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din Capitală a murit într-un mod tragic. Acesta a căzut în puțul liftului, de la etajul cinci al clădirii în care lucra. El nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

ADVERTISEMENT

Bărbat de 70 de ani, mort în puțul liftului

Informațiile inițiale arată că bărbatul era angajat al clădirii respective și lucra ca paznic acolo. Din păcate, salvatorii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el.

Bărbatul a fost declarat mort. Aceasta a decedat într-o clădire din Sectorul 3, conform informațiilor date de polițiști. Cercetările sunt în toi în acest caz, iar oamenii legii au sosit la fața locului să investigheze această moarte.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, 21 iunie 2021, prin apel 112, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, de aproximativ 70 de ani a fost găsit decedat într-un imobil din sectorul 3, în puţul liftului.

Din primele date a rezultat faptul că bărbatul în cauză era angajat ca paznic al imobilului”, a informat Poliţia Capitalei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, polițiștii au comunicat și că trupul bărbatului va fi transportat la Institutul Național de Medicină Legală, pentru a-i fi efectuată necropsia.

„Cercetările sunt efectuate de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, arată un comunicat al Poliției.

O altă tragedie similară, în 2020. Un bărbat a murit în timpul muncii

Acesta nu este singurul caz de acest fel. În anul 2020 a mai avut loc o moarte similară în Cluj. De această dată, a fost vorba despre un bărbat care lucra în construcții.

ADVERTISEMENT

El a decedat chiar la locul de muncă, pentru că a căzut în puțul liftului unui bloc aflat în construcție. Pentru bărbatul în vârstă de 73 de ani nu s-a mai putut face nimic, iar el era deja mort la sosirea echipajelor de intervenție.

„Din păcate, bărbatul, căzut în puţul liftului cu o adâncime de circa 2 m, prezenta semne de rigiditate cadaverică, fără posibilitatea de a începe manevre de resuscitare”, au anunțat la acel moment reprezentanţii ISU Cluj.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!