News

Un bărbat din București, reținut după ce a lovit un polițist. Agresorul distrugea mașinile parcate în Sectorul 4. Video

06.07.2020 | 16:04
Un barbat din Bucuresti retinut dupa ce a lovit un politist Agresorul distrugea masinile parcate in Sectorul 4 Video
ADVERTISEMENT

Un bărbat recalcitrant din București a fost reținut și dus la secție după ce a lovit un polițist aflat în timpul serviciului.

Agresorul fusese reclamat pentru că distrugea câteva mașini parcate pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei.

ADVERTISEMENT

Întrucât acesta a devenit agresiv și a lovit un om al legii, acesta a fost imobilizat și condus la sediul subunității de poliție, unde a fost identificat și ulterior internat într-o unitate spitalicească.

Un bărbat din București, reținut și dus la secție după ce a lovit un polițist

”La data de 4 iulie, în jurul orei 23,00, prin apel 112 s-a reclamat faptul că pe o stradă din sectorul 4 un bărbat lovește autoturismele parcate.

ADVERTISEMENT

Poliţişti din cadrul Secţiei 26 au depistat persoana în cauză, care lovise două autoturisme parcate, provocând distrugeri la nivelul ştergătoarelor şi oglinzilor”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), conform Mediafax.

În urma acestui incident, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

ADVERTISEMENT

Bărbatul reținut era sub influența alcoolului

În cursul serii de duminică, Sindicatul Europol a publicat pe Facebook un filmuleț în care apar imagini cu polițistul lovit de bărbatul violent.

Polițist făcut K.O.

Un recidivist sub influența alcoolului, fapt despre care, evident, în momentul interacțiunii polițiștii nu aveau cunoștință și o clipă de neatenție ne demonstrează cât de ușor este să ajungi victimă.Polițiștii Secției 26 au intervenit azi noapte la un banal apel 112, în care se reclama tulburarea liniștii și ordinii publice, iar la fața locului au găsit un bărbat care nu a avut nicio reținere în a-l lovi pe colegul nostru. Această scenă ne demonstrează că indiferent de situație, polițiștii nu trebuie să lase garda jos și să subestimeze persoana din fața lor.

Nai-post ni Sindicatul Europol noong Linggo, Hulyo 5, 2020

”Un recidivist sub influența alcoolului, fapt despre care, evident, în momentul interacțiunii polițiștii nu aveau cunoștință și o clipă de neatenție ne demonstrează cât de ușor este să ajungi victimă.

ADVERTISEMENT

Polițiștii Secției 26 au intervenit azi noapte la un banal apel 112, în care se reclama tulburarea liniștii și ordinii publice, iar la fața locului au găsit un bărbat care nu a avut nicio reținere în a-l lovi pe colegul nostru.

Această scenă ne demonstrează că indiferent de situație, polițiștii nu trebuie să lase garda jos și să subestimeze persoana din fața lor”, au scris polițiștii de la Sindicatul Europol.

ADVERTISEMENT