Un bărbat din București și-a ucis soția, apoi s-a lăudat unui vecin. Cum a fost prins criminalul

Adrian Baciu   
în HotNews
03/05/2021, 22:41
Un bărbat din București și-a ucis soția, apoi s-a lăudat unui vecin. Cum a fost prins criminalul
Un bărbat din București și-a ucis soția, apoi s-a lăudat unui vecin. Cum a fost prins criminalul

Crimă șocantă în București. Un bărbat și-a ucis soția, apoi a sunat un vecin și s-a lăudat cu gestul extrem comis.

Atacatorul a fost prins de polițiști după câteva ore, informează Sindicatul Europel. Potrivit sindicatului, în momentul prinderii, bărbatul încă mai avea urme de sânge la mână, dar și arma crimei asupra sa.

În următoarele ore, bărbatul din Capitală va fi prezentat magistraților pentru reținere preventivă și ulterior se va solicita și mandat de arestare.

Un bărbat din București și-a ucis soția, apoi s-a lăudat unui vecin

Luni, 3 mai, Poliția Capitalei a fost anunțată, prin apel 112, în legătură cu o crimă care a avut loc în București. O persoană a sesizat faptul că un vecin a anunțat că și-a lovit soția și că această a decedat. Imediat după crimă, individul a dispărut, însă a fost prins de polițiști după câteva ore.

Pe pagina oficială de Facebook, Sindicatul Europol informează că bărbatul și-a omorât soția dintr-un acces de furie și cel mai probabil fiind sub influența alcoolului.

”După ce și-a ucis cu sânge rece soția, bărbatul l-a sunat pe un vecin să se laude. În această după amiază în cartierul Ferentari, un bărbat și-a omorât soția într-un impuls de nervozitate și cel mai probabil fiind sub efectul consumului de alcool.

Fapta a fost sesizată la 112 de către un vecin căruia i s-a lăudat bărbatul că și-a ucis soția”, scrie sindicatul.

bărbat București ucis soția lăudat vecin
Un bărbat din București și-a ucis soția, apoi s-a lăudat unui vecin. Cum a fost prins criminalul. Sursa foto: Facebook/Europol

Cum a fost prins criminalul din Capitală

Agresorul a fost observat de o patrulă de ordine publică, singur pe stradă, având urme de sânge pe mână, potrivit Europol.

”La câteva ore de la comiterea faptei, o patrulă de ordine publică de pe raza Secției 19, a observat un bărbat singur pe o stradă, care avea urme de sânge la mână.

Polițiștii l-au interceptat, l-au imobilizat, l-au deposedat de un cuțit pe care îl avea asupra sa, cu care cel mai probabil a și săvârșit fapta și l-au condus la unitatea de poliție în vederea predării acestuia către Serviciul Omorului din cadrul Poliției Capitalei”, mai scrie Europol.

În acest caz, cercetările sunt demarate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.

Închide ×