Un bărbat din Buzău s-a urcat pe casă și amenință că se sinucide. Poliția încearcă să-l convingă să coboare

Adrian Ilie   
în HotNews
12/08/2020, 12:27
Un bărbat din Buzău s-a urcat pe casă și amenință că se sinucide. Poliția încearcă să-l convingă să coboare
Bărbatul s-a urcat pe acoperiș în jurul orei 5 dimineața/ Foto: Facebook - Costel Turcu

Un bărbat de 36 de ani comuna Pietrosu, județul Buzău, s-a urcat pe acoperișul casei în care locuiește și amenință că își va pune capăt zilelor. Poliția și pompierii au sosit la fața locului și încearcă de mai multe ore să-l convingă să coboare, scrie News.ro.

Se pare că bărbatul suferă de probleme psihice, iar în ultima perioadă nu ar mai fi luat medicamentele prescrise de către medici.

Sătenii au relatat că bărbatul a început să devină turbulent în timpul nopții și apoi s-a baricadat într-o cameră din casa în care locuiește împreună cu mama lui.

Bărbatul stă pe acoperiș de la 5 dimineața

Azi-noapte, în  jurul orei  2.00 vecinii au sunat la 112 pentru că se temeau ca bărbatul să nu-și pună capăt zilelor. Circa trei ore mai târziu, tânărul s-au urca pe acoperișul casei cu etaj. Pe lângă riscul căderii de la înălțime, există și cel al electrocutării, acoperișul fiind în apropierea unor cabluri de curent electric.

Negociatorii poliției, mama sa și vecinii încearcă să-l convingă pe bărbat să coboare însă până acum nu au avut succes.

Pentru a evita o eventuală electrocutare, o echipă a companiei furnizoare de energie electrică a venit și a oprit alimentarea cu curent a firelor care trec pe deasupra casei.

Închide ×