News

Criminalul de la Corbu este vecinul victimelor. Ce a recunoscut tânărul de 29 de ani despre momentul atacului. Update

Crimă și viol în Constanța. Un bărbat a fost ucis și fiica acestuia violată de un individ intrat în locuință.
02.07.2021 | 21:50
Criminalul de la Corbu este vecinul victimelor Ce a recunoscut tanarul de 29 de ani despre momentul atacului Update
Un bărbat din Constanța a fost ucis, iar fiica sa violată de un bărbat intrat în locuință. Sursa foto: focuspress.ro
ADVERTISEMENT
02-07-2021
18:57

Cine este, de fapt, bărbatul crimei din Corbu

Criminalul a fost prins, iar acum s-a aflat că el este, de fapt, un vecin al familiei. El a fost drogat în momentul în care a comis crima, potrivit Observator.

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 29 de ani. Anchetatorii au găsit în casa acestuia mai mult obiecte care îl incriminau. Este vorba despre maceta, arma crimei, dar și mai multe haine cu sânge, o față de masă pătată de sânge și cheile casei.

El a furat din casa familiei 250 de lei și ar fi violat-o pe tânăra de 20 de ani de supărare că nu a găsit mai mulți bani, conform sursei citate. 

„În urma perchezițiilor a fost găsită o macetă și alte obiecte care au legătură cu cazul”, au explicat surse judiciare pentru Libertatea.

Aceleași surse judiciare au explicat și că urmează să fie luate măsurile legale împotriva bărbatului, anume arest preventiv pentru 24 de ore, cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

 

02-07-2021
16:31

Bărbatul suspectat că a ucis un tată și i-a violat fiica a fost prins

Individul care a intrat în cursul nopții în casa unei familii din Corbu a fost prins. Acesta l-a ucis pe un bărbat în vârstă de 41 de ani și a violat-o pe fiica sa cea mare, de 20 de ani.

Polițiștii au anunțat că un suspect a fost prins și el este audiat în aceste momente la Poliția Năvodari. El este cel bănuit că l-a omorât pe bărbat și ar fi abuzat-o sexual pe fiica sa.

De asemenea, oamenii legii au anunțat că urmează să fie luate măsurile legale care se impun în acest caz.

„În urma activităților desfășurate, vă informăm că, la acest moment, la sediul Poliției orașului Năvodari este audiat un bărbat, bănuit de comiterea faptelor.

În cauză urmează a se dispune măsurile legale, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța”, a informat Poliția.

Și ministrul de Interne, Lucian Bode, a transmis că bărbatul suspectat de ucidere a fost găsit. Totodată, el a ținut să le mulțumească oamenilor legii. De altfel, ministrul declara că bărbatul urmează să fie prins în ore, nu zile, lucru care s-a și întâmplat.

„Bărbatul bănuit de comiterea omorului care a avut loc azi-dimineața, în localitatea Corbu, a fost prins. Mulțumesc efectivelor de poliție pentru profesionalismul de care au dat dovadă în prinderea acestuia”, a scris Lucian Bode, pe Facebook.

02-07-2021
08:11

Ministrul de Interne Lucian Bode, reacție după crima de la Constanța: ”Avem un cerc de suspecți”

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a avut o primă reacție despre cazul crimei din Corbu, județul Constanța. Un bărbat și-a pierdut viața, încercând să își apere fiica cea mare de un infractor care a intrat în casă și a vrut să o violeze.

Șeful MAI dă asigurări că autoritățile vor reuși să-l prindă pe criminal. Deja ar exista un cerc de suspecți.

”Ancheta este în derulare. Sunt efective de la IGPR, Direcția de Investigatii Criminale, avem un cerc de suspecți. Cred că este vorba de ore în care suspectul va fi reținut. Avem declarațiile a doi martori.

În câteva minute de la apelul la 112, colegii noștri au ajuns acolo, dar din păcate este o persoană decedată. Vom vedea care e mobilul crimei: răzbunare, jaf, nu pot să mă pronunț acum. Vom vedea dacă au dispărut din casă lucruri.

Cel mai important e ca echipa de la fața locului să identifice autorul și să-l aducă în fața instanței. E un dement, un dezaxat care, la ora 3 dimineața, intră peste o familie în casă”, a declarat ministrul de Interne despre crima din Constanța.

Tragedie în județul Constanța. Un bărbat de 41 de ani din comuna Corbu a fost ucis, iar fiica sa de 20 ani a fost violată de un bărbat mascat care a intrat peste ei în casă.

Un bărbat din Constanța a fost ucis, iar fiica sa violată de un individ intrat în locuință

Potrivit presei locale, incidentul dramatic s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, 1 spre 2 iulie, în jurul orei 04.00.

ADVERTISEMENT

Fata, în vârstă de 20 ani, a sunat la numărul unic de urgență 112 și a reclamat că un bărbat cu cagulă ar fi intrat în casa peste familia ei, în toiul nopții.

Pe ea ar fi violat-o, iar pe tatăl ei l-a înjunghiat, ceea ce a dus la decesul lui, relatează publicația locala Cuget Liber.

ADVERTISEMENT

Rudele victimei sunt șocate de acest eveniment

Fratele bărbatului ucis povestește că a aflat în jurul dimineții despre acest eveniment șocant. Acesta spune că trei copii erau în casă în momentul crimei.

Victima ar fi încercat să-și apere fata, moment în care ar fi fost atacată de criminal.

”M-a sunat soţia la ora 4 fără 20 şi mi-a spus că a intrat cineva peste ei, a băgat cuţitul în fratele meu şi a violat-o pe fata cea mare. Erau foarte speriaţi. Trei copii erau în casă.

ADVERTISEMENT

A luat-o pe fata cea mare, iar fratele meu a încercat să-şi apere fata. N-am nicio idee ce s-a întâmplat, am rămas șocați.

Fratele şi cumnata mea erau oameni obişnuiţi, munceau”, a declarat pentru Ziua de Constanţa fratele celui omorât.

ADVERTISEMENT

Ruda victimei mai spune că nu are nicio ideea despre cine ar fi putut comite o astfel de crimă oribilă.

În acest caz, polițiștii au demarat cercetări pentru depistarea și prinderea criminalului.

ADVERTISEMENT