News

Un bărbat din Craiova și-a bătut și sechestrat soția și soacra. Intervenție în forță a Poliției pentru salvarea femeilor

Un bărbat și-a sechestrat și bătut soția și soacra într-un apartament din Craiova. Poliția a intervenit în forță pentru salvarea lor.
07.06.2021 | 11:41
Un barbat din Craiova sia batut si sechestrat sotia si soacra Interventie in forta a Politiei pentru salvarea femeilor
ADVERTISEMENT

Caz extrem de grav la Craiova. Echipaje de la IPJ, ISU și Serviciul pentru Acțiuni Speciale Dolj au fost mobilizate pentru o acțiune de salvare a două femei sechestrate într-un apartament.

Din primele informații, un bărbat de 60 de ani este cercetat de poliţişti după ce şi-a bătut și sechestrat soţia şi soacra.

ADVERTISEMENT

Cazul din Bănie a avut un final fericit. Cele două femei au fost scoase din casă de oamenii legii, care au folosit o scară pentru a intra pe fereastră în apartamentul situat la etajul 1.

Un bărbat din Craiova și-a sechestrat soția şi soacra în apartament

Cazul de la Craiova a fost semnalat la Poliție de către un alt bărbat. Potrivit unui comunicat al Poliției Dolj, poliţiştii Secţiei 3 din Craiova au fost anunțați de un bărbat de 54 ani că un bărbat îşi ţine soția şi soacra închise în locuință şi nu le permite să iasă afară.

ADVERTISEMENT

În scurt timp, la locul indicat au fost trimise mai multe echipaje de poliţie, care au stabilit că un bărbat de 60 ani, din Craiova, refuză să deschidă uşa apartamentului de pe Strada Revoluţiei, din Craiova, pentru a permite soţiei şi soacrei sale să iasă afară.

În sprijinul celor din Poliție au fost mobilizați și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, precum şi un echipaj din cadrul I.S.U. Dolj, iar forţele de ordine au luat hotărârea să pătrundă în locuinţă.

ADVERTISEMENT

”Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 54 ani, din Craiova, cu privire la faptul că un bărbat îşi ţine soţia şi soacra închise în locuinţă şi nu le permite să iasă afară.

La faţa locului au fost direcţionate imediat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova care au stabilit că un bărbat de 60 ani, din Craiova, refuză să deschidă uşa apartamentului de pe Strada Revoluţiei, din Craiova, pentru a permite soţiei şi soacrei sale să iasă afară”, informează IPJ Dolj, conform Agerpres.

ADVERTISEMENT

Mascații au intrat pe geam pentru salvarea celor două femei din Craiova

Misiunea salvatorilor a fost una ușurată de faptul că apartamentul unde erau sechestrate femeile era situat la etajul 1. În final, femeile au fost salvate, iar bărbatul a ajuns pe mâinile Poliției. Este acuzat și de agresiune fizică.

”Astfel, cu ajutorul unei scări, poliţiştii au reuşit să pătrundă în locuinţa situată la etajul 1, pe o fereastră a apartamentului. Din fericire, intervenţia s-a finalizat cu succes, iar persoanele implicate nu au suferit vătămări corporale.

Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti şi condus la sediul secţiei pentru audieri, în vederea stabilirii situaţiei de fapt. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză, în cursul nopţii de 5/6 iunie a.c., le-ar fi agresat fizic pe cele două femei”, mai spun reprezentanţii IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT
Tags: