News

Un bărbat din Deva a fost înjunghiat chiar în fața Spitalului județean

Un bărbat din Deva a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat chiar în fața unității medicale.
09.06.2021 | 21:43
Un barbat din Deva a fost injunghiat chiar in fata Spitalului judetean
Un bărbat din Deva a fost înjunghiat chiar în fața Spitalului județean. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Miercuri, în fața spitalului județean din Deva a avut loc un conflict între doi bărbați. În urma acestuia, unul dintre ei, în vârstă de 48 de ani a fost înjunghiat cu un cuțit.

Polițiștii ajunși la fața locului au întocmit un dosar de cercetare penală pentru tentativă de omor și deranjarea ordinii și liniștii publice.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Deva a fost înjunghiat chiar în fața Spitalului județean

Miercuri după-amiază a avut loc un conflict spontan în fața Spitalului județean din Deva. Doi bărbați s-au luat la ceartă, iar unul a fost înjunghiat cu un cuțit.

Martorii au sunat imediat la 112 pentru a sesiza poliția. Victima în vârstă de 48 de ani, a fost internată de urgență pentru a primi îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii de la Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara l-au identificat pe agresor, un bărbat care are 38 de ani, tot din Deva. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracțiunile de tentativă de omor și deranjarea ordinii și liniștii publice.

Tragedie în Iași. Un bărbat și-a înjunghiat mama

Un alt episod violent a avut loc în localitatea Răducăreni, județul Iași. Un bărbat de 49 de ani și-a ucis mama, după ce a bătut-o și a înjunghiat-o. Acesta tocmai fusese externat de la Institutul de Psihiatrie “Socola”.

ADVERTISEMENT

Acesta avea afecțiuni psihice, dar uneori părăsea spitalul la cererea mamei sale. Femeia îl lua acasă pentru câteva zile, așa cum s-a întâmplat și înaintea tragediei.

Se pare că după ce au ajuns acasă bărbatul s-a supărat și a luat-o la bătaie pe bătrână, iar apoi a înjunghiat-o. Medicii legiști au stabilit faptul că femeia avea multiple răni în zona gâtului, mandibula fracturată și mai multe răni la nas. Bătrâna a murit sufocată.

ADVERTISEMENT

“Inculpatul a fost supus unei expertize medico-legale psihiatrice, medicii specialiști concluzionând că a avut discernământ la momentul comiterii faptei cercetate.

Medicul legist din cadrul IML Iași a concluzionat că moartea victimei s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acută consecutivă unui politraumatism cu fracturi ale oaselor masivului facial, adică a piramidei nazale și a maxilarului”, a declarat procurorul de caz, potrivit presei locale.

Bărbatul care a comis oribila crimă a fost reexaminat de medici pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul în care a comis fapta.

ADVERTISEMENT
Tags: