News

Un bărbat din Fetești a bătut-o pe doctorița care trebuia să-l ajute. Ce l-a nemulțumit pe individ

Un bărbat în vârstă de 27 de ani a bătut-o pe doctorița care era de gardă la Spitalul Municipal din Fetești. Individul s-a enervat pentru că nu a putut face o radiografie.
24.08.2022 | 20:26
Un barbat din Fetesti a batuto pe doctorita care trebuia sal ajute Ce la nemultumit pe individ
Medic bătut la Fetești, de un pacient nervos. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Medicul pneumolog de la Spitalul Municipal ”Anghel Saligny” Fetești a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sfântu Apostol Andrei” Constanța, după ce a fost bătut.

O doctoriță a fost bătută de pacient, la Fetești

Pacientul în vârstă de 27 de ani s-a prezentat la spital cu o entorsă la picior și s-a enervat după ce a fost atenționat de către doctorița în vârstă de 31 de ani că nu poate să facă radiografie în acel moment. Motivul, niciun angajat nu era prezent la radiologie, astfel că bărbatul ar fi fost nevoit să se întoarcă a doua zi la spital pentru investigații.

ADVERTISEMENT

Tânărul s-a enervat cumplit la auzul acestei vești și a intrat, inițial, într-un conflict verbal cu femeia medic. Situația a degenerat rapid și doctorița a fost lovită brutal cu pumnii în cap și peste față. Poliția a fost chemată urgent de un asistent medical.

“În noaptea de marți spre miercuri, 23/24 august a.c., s-a prezentat un cetățean din oraș care acuza dureri la un picior. În urma consultației, medicul i-a recomandat să se adreseze unei alte unități medicale pentru efectuarea unei radiografii la membrul cu probleme.

ADVERTISEMENT

Decizia a fost luată având în vedere faptul că Laboratorul de Radiologie al Spitalului Fetești nu avea program de lucru la ora la care pacientul a ajuns la spital. Recomandarea medicului l-a scos din sărite, bărbatul lovind-o pe Ioana Costandache cu pumnii în zona feței.

Asistentele au sunat la 112 și au cerut ajutorul polițiștilor. Oamenii legii au venit și au constatat incidentul, deschizând un dosar penal”, au punctat cei de la independentonline.ro.

ADVERTISEMENT

Polițiștii îl vor investiga pe bărbat pentru comiterea infracțiunii de ultraj, cu ajutorul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești, potrivit sursei citate.

”Este regretabil ceea ce s-a întâmplat. Vom deschide o anchetă internă pentru a stabili cum s-a întâmplat acest incident, de fapt!”, a transmis medicul Figan Hasturk, purtătorul de cuvânt al spitalului.

ADVERTISEMENT

Astfel de incidente sunt tot mai dese în spitalele din România, în special în localitățile mici. Între timp, în alte spitale medicii se bat între ei, din motive aparent irelevante.

ADVERTISEMENT
Tags: