Un bărbat din Galați are de primit daune de 7.000 de lei. Cum a fost umilit de fosta soție

Adrian Baciu   
în HotNews
20/10/2020, 08:19
Un bărbat din Galați are de primit daune de 7.000 de lei. Cum a fost umilit de fosta soție
Un bărbat din Galați are de primit daune de 7.000 de lei. Cum a fost umilit de fosta soție. Sursa foto: rfi.ro

Conflictul izbucnit între doi soți din Galați s-a soldat cu o decizie tranșantă a judecătorilor: daune morale de 7.000 de lei pentru bărbat.

Acesta și-ar fi acționat în justiție fosta consoartă, acuzând-o că l-a umilit în fața copiilor, dar şi la locul de muncă.

Cei doi au fost pentru o lungă perioadă colegi de lucru la combinatul Arcelor Mittal S.A. din municipiul Galați.

Daune de 7.000 de lei pentru un bărbat din Galați. Cum a fost umilit de fosta soție

Disputa verbală și, pe alocuri fizică, din cadrul acestui cuplu din Galați a ajuns în fața Instanței de judecată. În urma acestui demers, judecătorii au stabilit că femeia trebuie să plătească 7.000 lei daunele morale pentru soț, însă sentința nu e definitivă.

Cei doi au divorțat în 2013 și între ei au urmat mai multe tensiuni. Despre cei doi copii pe care îi au împreună, de 14 și 16 ani, mama lor spune că au fost abuzați de tată, deși bărbatul a dovedit în instanță că lucrurile nu stau așa, scrie adevărul.ro.

Bărbatul nu a acceptat aceste acuzații, spune el nefondate, și a acționat-o în judecată pe fosta soție. Acesta o acuză pe fosta soție că l-a denigrat chiar și în fața șefului, precum și în fața soției unui alt director al combinatului Arcelor Mittal. Astfel, el a cerut daune și pentru că i-a stricat imaginea.

Pe de altă parte, în opinia femeii, cererea de chemare în judecată formulată de bărbat ar avea un caracter şicanator, fiind o răzbunare din cauza divorţului intervenit în 2013, fiind nefondat acuzată de adulter, împrejurare contrazisă în 2013 de Judecătoriei Galaţi.

Cum ar fi fost umilit bărbatul

Fostul soţ, care se consideră o victimă, a declarat în instanță că “de fiecare dată când s-a prezentat la domiciliul pârâtei sau în locul stabilit cu aceasta pentru a lua copiii in vederea petrecerii weekend-ului sau a vacantelor împreună, aceasta a făcut diverse scene, umilindu-l în public şi folosind un limbaj vulgar, adresându-i injurii, scuipându-l şi adoptând tot felul de atitudini în faţa copiilor lor”.

În tot acest scandal, victime colaterale au fost cei doi copii ai cuplului. Potrivit tatălui, minorii au fost chemaţi de mamă să asiste la disputele dintre părinți.

”Prin sentinţa civilă nr. 251/2020, instanţa a admis în parte cererea formulată de bărbat împotriva fostei soţii şi a obligat femeia la plata către fostul soţ a unor daune morale în sumă de 7.000 de lei cu titlu de daune morale, obligînd-o, totodată, la plata către reclamant a sumei de 3.300 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată”, se arată în sentința Judecătoriei Galați.

Închide ×