News

Un bărbat din Galați s-a sinucis cu arma de vânătoare, în propria casă. De ce și-a luat viața 

Un bărbat din Galați și-a luat viața cu pușca de vânătoare, în propria casă. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului. Ce l-a determinat să-și pună capăt zilelor?
24.05.2022 | 12:38
Un barbat din Galati sa sinucis cu arma de vanatoare in propria casa De ce sia luat viata
Gălățeanul a fost găsit mort în curtea casei. Sursa foto: Monitorul de Galați, Hepta. colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Caz șocant în Galați. Un bărbat în vârstă d 58 de ani s-a împușcat, marți dimineață, în propria locuință, cu arma de vânătoare. În urma unui apel la 112, polițiștii locali s-au deplasat în zonă.

Ce au descoperit oamenii legii despre bărbat

Trupul gălățeanului a fost găsit întins în curtea casei. Oamenii legii au verificat arma și au descoperit că îi aparține sinucigașului, dar și că era ținută în mod legal, scrie presa locală, monitoruldegalati.ro

ADVERTISEMENT

S-a deschis o anchetă în această situație. S-a întocmit și un dosar penal pentru ucidere din culpă.

S-a aflat, între timp că bărbatul era mecanic auto, dar și că era depresiv. Nu se cunosc, încă, detalii care să-i justifice moartea.

ADVERTISEMENT

Un adolescent din Bistrița a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui

Cazul bărbatului din Galați este similar cu un altul, din data de 15 mai. Un adolescent în vârstă de 17 ani, din comuna bistriţeană Rodna, a încercat să-și pună capăt zilelor cu pușca de vânătoare a tatălui.

Planul nu a decurs așa cum și-a imaginat, astfel că chiar adolescentul a sunat la 112  pentru a cere ajutor.  La fața locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanţei.

ADVERTISEMENT

Cadrele medicale l-au găsit pe tânăr cooperant, dar cu o rană adâncă la nivelul toracelui și al abdomenului, a informat Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud.

De asemenea, s-a deplasat în zonă și un elicopter SMURD, care l-a transportat pe băiat la un spital din Târgu-Mureş.

ADVERTISEMENT

”Pacientul este internat pe secția ATI Copii. Starea lui e bună, e conștient, cooperant, stabil hemodinamic și respirator”, a transmis Mariana Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență Tg Mureș, pentru Bistrițeanul.ro.

Pentru a vedea cum s-a produs întreg incidentul, polițiștii au deschis o anchetă. Totodată, au întocmit și un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar și pentru nerespectarea regimului armelor.

ADVERTISEMENT