News

Un bărbat din Gorj a murit la 3 ore de la externare, deși se vindecase de Covid-19. Un duș fierbinte i-a fost fatal

06.08.2020 | 20:32
Un barbat din Gorj a murit la 3 ore de la externare desi se vindecase de Covid19 Un dus fierbinte ia fost fatal
ADVERTISEMENT

Un bărbat s-a vindecat de Covid-19, după 21 de zile de spitalizare, însă a murit la 3 ore de la externare.

Medicii sunt îndurerați, însă spun că bărbatul a murit din cauza altor probleme de sănătate care nu au legătură cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

Individul s-a stins din viață la doar trei ore după ce a ajuns acasă, după ce fusese externat din spitalul de urgență Târgu Cârbunești.

Un bărbat din Gorj a murit la 3 ore după externare, deși se vindecase de Covid-19 în spital

Ion Jianu avea 84 de ani și a stat 21 de zile internat în spital, dintre care șapte zile la secția ATI. Medicii au reușit să-l vindece de Covid-19, însă bărbatul a murit la 3 ore după ce a ajuns acasă.

ADVERTISEMENT

Constantin Târziu, managerul spitalului din Târgu Cărbunești, crede că bărbatul a făcut infarct din cauza faptului că a făcut duș cu apă fierbinte.

Este dureros atât pentru familie, cât şi pentru noi, deoarece a fost internat pe o perioadă de 21 de zile şi a fost externat cu starea generală bună, după ce rezultatul testului a fost negativ.

ADVERTISEMENT

Poate că din cauza tratamentului cu anticoagulante, aşa cum se administrează, din timpul internării a făcut un infarct miocardic“, a explicat managerul, potrivit A1.ro.

Bărbatul suferise în trecut un accident vascular-cerebral, tocmai de aceea medici s-au bucurat enorm în momentul în care au reușit să-l vindece de Covid-19.

ADVERTISEMENT

România ocupă locul 41 în lume la numărul de infectări cu Covid-19, 57.895, fiind imediat sub Emiratele Arabe Unite și Belarus. În ultimele 24 de ore s-au îmbolnăvit în țara noastră 1.345 de persoane, iar numărul deceselor a ajuns la 2.566.

458 de oameni sunt internați în secțiile de terapie intensivă, dintr-un total de aproximativ 900 de paturi special dotate cu ventilatoare pentru Covid-19.  Specialiștii susțin că România se află pe o pantă ascendentă a numărului de cazuri, însă nu există o explozie semnificativă de cazuri în acest sens.

ADVERTISEMENT