News

Un bărbat din Gorj vrea șpaga înapoi. A plătit 3 mii de euro și 20 de litri de vin pentru un post la stat

10.05.2021 | 20:54
Un barbat din Gorj vrea spaga inapoi A platit 3 mii de euro si 20 de litri de vin pentru un post la stat
ADVERTISEMENT

Caz incredibil la o primărie din Gorj. Pentru un a fi angajat la stat, un asistent medical spune ca a plătit trei mii de euro, 20 de litri de vin și a muncit șase luni la vila primarului. 

Acestea au fost condițiile pentru a primi postul de asistent medical în cadrul Primăriei Albeni, din Gorj. Pentru a plăti mita, soția bărbatului s-a împrumutat ca să facă rost de bani, conform Observatornews.

ADVERTISEMENT

Acum, omul e supărat că e tratat prost și vrea șpaga înapoi. Acesta promite că-și va da demisia imediat ce va primi suma de 3 mii de euro pe care a plătit-o inițial.

Cât costă un post la stat? Un bărbat din Gorj a dat șpagă de 20 de litri de vin și a muncit 6 luni la vila primarului

“O s-o supăr acum pe soția mea, dar am pus-o să meargă să facă împrumut la CAR”, a relatat Irinel Cotojman, asistent medical.

ADVERTISEMENT

Se pare că bărbatul ar fi dat mita primarului într-un câmp, pe marginea celui mai circulat drum național din județul Gorj.

“A tras pe dreapta, am mers, i-am numărat cei 3.000 de euro personal, spunându-mi atunci că: Atâta timp cât eu o să fiu primar, tu nu o să ai probleme”, a povestit bărbatul.

ADVERTISEMENT

Povestea a avut loc în noiembrie 2018. După ce a luat banii, se pare că primarul a cerut plată în băutură şi muncă. Dacă angajatul nu presta serviciile dorite, era ameninţat că va fi dat afară.

Sătul de tot ce s-a întâmplat, Irinel Cotojman a cerut banii înapoi şi promite că îşi va da demisia ulterior. Mai mult, acesta a depus o cerere chiar la Primărie în care menționează acest lucru.

ADVERTISEMENT

“Și-a văzut sacii în căruță, la final de an, a început să facă presiune pe mine”, a relatat Irinel Cotojman, asistent medical.

ADVERTISEMENT