News

Un bărbat din Maramureș a fost găsit mort, cu două cuțite înfipte în piept. Cine este principalul suspect

Un bărbat din Maramureș a fost găsit mort, cu două cuțite înfipte în piept. FANATIK vă spune cine este principalul suspect.
31.05.2021 | 15:54
Un barbat din Maramures a fost gasit mort cu doua cutite infipte in piept Cine este principalul suspect
Accident îngrozitor în Brașov. Un copil de 3 ani a murit după ce a fost călcat cu mașina de tatăl său. Sursa foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 33 de ani din Maramureș a fost găsit mort, cu două cuțite înfipte în piept. Descoperirea macabră a fost făcută de un vecin.

Cadavrul se afla in interiorul unei distilerii de pălincă din Şomcuta Mare. Tot acolo, criminaliștii de la IPJ Maramureș au găsit și un alt bărbat, de 53 de ani.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Maramureș a fost găsit mort, cu două cuțite înfipte în piept. Cine este principalul suspect

Oamenii legii au fost alertați duminică dimineața, în jurul ore 07:30. Cei doi bărbați aflați în distilerie erau din aceeași localitate.

„La fața locului polițiștii au identificat un bărbat de 53 de ani din Berchez și cadavrul unui bărbat de 33 de ani din Berchez.Polițiștii efectuează cercetări la fața locului sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș,” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Ionela Cozma, pentru ZiarMM.

ADVERTISEMENT

Principalul suspect în acest caz este bărbatul de 53 de ani. Acesta a fost arestat, dar, pentru că i s-a făcut rău, a fost transportat la spital.

„Bărbatului de 53 de ani identificat la fața locului i s-a făcut rău, fapt pentru care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cadavrul a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei”, au transmis oamenii legii, potrivit sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT

„Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș,” au adăugat.

Bărbat de 61 de ani, ucis de fiul său și abandonat în curte

Incidentul amintește de un alt episod sângeros, care a zguduit Maramureșul. La data de 17 mai, un bărbat de 61 de ani a fost ucis și abandonat în curtea casei.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost găsit de soția sa, o femeie de 55 de ani. Acesta a chemat ambulanța. Ajunși la fața locului, medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Tot ei au fost cei care au anunțat Poliția.

„Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul de 61 ani prezenta leziuni în zona capului. Cu ocazia intervenției, la fața locului, polițiștii au identificat și un bărbat de 33 ani din Borșa, fiul decedatului,” a transmis IPJ Maramureș, potrivit ActualMM.

„Bărbatul de 33 ani se află în custodia poliției, iar cercetările urmează să fie efectuate în continuare de o echipă complexă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș,” a adăugat instituția.

ADVERTISEMENT
Tags: