News

Un bărbat din Marea Britanie și-a supus iubita la chinuri groaznice, pe motiv că nu accepta să devină vegetariană! Femeia a fost bătută inclusiv cu sticla de oțet

10.05.2020 | 13:23
Un barbat din Marea Britanie sia supus iubita la chinuri groaznice pe motiv ca nu accepta sa devina vegetariana Femeia a fost batuta inclusiv cu sticla de otet
ADVERTISEMENT

Chiar dacă autoritățile din întreagă lume au încercat de-a lungul timpului să-i pună capăt prin aplicarea celor mai drastice măsuri posibile, violența domestică rămâne una dintre cele mai mari probleme de natură socială. Statiscile arată că o femeie cade victimă acestui fenomen la fiecare 30 de secunde, iar multe dintre ele obișnuiesc să-și ascundă suferința, fie din teamă, fie din falsa impresie că nu se va mai repeta.

O femeie din Marea Britanie a povestit întreg calvarul la care a supus-o iubitul. Motivul agresiunilor sale este de-a dreptul halucinant

În speranța că gestul său va fi un exemplu pentru toate celelalte persoane care sunt abuzate de partenerii lor, o tânără din Marea Britanie a decis să vorbească deschis despre întreg calvarul trăit alături de bărbatul cu care spera să-și petreacă tot restul vieții. Vegetarian înrăit, acesta obișnuia să o agreseze de fiecare dată când venea acasă mirosind a carne gătită.

ADVERTISEMENT

Totodată, deși era singura care avea loc de muncă și primea un venit constant pentru ca amândoi să se poată întreține, iubitul i-a cerut să își dea demisia. Fata a mai adăugat că ei erau prieteni, după care s-au apropiat și au decis să înceapă o relație.

Cu timpul, partenerul ei a început să fie paranoic și să-i controleze viața, iar gândul că nu o poate determina să renunțe la alimentele pe bază de carne îl scotea, pur și simplu, din minți. La un moment dat, nervos fiind din această cauză, a lovit-o de mai multe ori cu o sticlă de oțet, provocându-i leziuni grave la nivelul capului.

ADVERTISEMENT

Mărturiile tinerei abuzate de iubit pentru că nu era vegetariană

În timp ce era nervos, mi-a luat o rochie pe care mi-am cumpărat-o de ziua mea și a început să o rupă. M-am rugat de el să nu o facă, dar fără rezultat. Mi-a mai luat și alte haine pe care mi le-a distrus. A făcut tot ce a putut pentru a mă izola de toată lumea.

A luat o sticlă de oțet și m-a lovit în cap cu ea. M-a bătut. Am căzut pe podea și m-am ghemuit, încercând să-mi protejez fața cu o pernă, dar el nu s-a oprit.

ADVERTISEMENT

Am crezut că mă iubește, dar încerca să controleze fiecare aspect al vieții mele. Niciodată nu am vrut să fiu vegetariană, dar el mă făcea să simt ca și cum trebuia să fiu. După ce m-a atacat din cauză ca miroseam a bacon, am știut că mi-a fost de ajuns. Sunt ușurată că a ieșit din viața mea”, a povestit tânăra în presa britanică.

După luni întregi în care a îndurat tot acest coșmar, femeia a decis să alerteze autoritățile. În scurt timp, agresorul a fost arestat, iar femeia a putut să pună capăt relației. Acum, se simte ușurată că a avut curajul să povestească tot ce a pățit și speră ca alte victime să îi urmeze exemplul.

ADVERTISEMENT