News

Un bărbat din Neamț a fost găsit împușcat în gât, într-o mașină. Pe ce pistă merg polițiștii

Un bărbat de 30 de ani din Neamț a fost găsit decedat, într-o mașină. Acesta era împușcat în gât
20.07.2021 | 21:24
Un barbat din Neamt a fost gasit impuscat in gat intro masina Pe ce pista merg politistii
ADVERTISEMENT

Polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 , marți seara, în jurul orei 20:00. Oamenilor legii li s-a transmis că trupul neînsuflețit al unui bărbat se află într-un autoturism, în orașul Roman.

Când au ajuns la fața locului, anchetatorii au găsit și o armă. Echipele medicale de la ambulanță nu au putut să facă nimic pentru tânăr, declarând decesul.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Neamț a fost găsit împușcat în gât, într-o mașină. Pe ce pistă merg polițiștii

„Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 30 de ani, din Roman, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul gâtului,” a transmis  subinsp. Ciofu Ramona de la IPJ Neamț, potrivit Ziar Piatra Neamț.

„Echipajul Serviciului de Ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului”, a adăugat.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor transmise de IPJ Neamț, din primele date ar fi vorba despre o sinucidere. În prezent, ancheta este în plină desfășurare.

Trupul neînsuflețit al bărbatului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru realizarea necropsiei. Oamenii legii încearcă să stabilească circumstanțele în care a survenit decesul acestuia.

ADVERTISEMENT

„În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț se află la fața locului în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul. Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului,” a mai spus reprezentantul IPJ Neamț

Un ploieștean a fost împușcat în cap de propriul cumnat, în timp ce dormea

Un alt incident șocant a avut loc luni dimineața, în jurul orei 06:30, în Ploiești. Un bărbat de 34 de ani a fost împușcat de mai multe ori în zona capului, în timp ce dormea, chiar de cumnatul său.

ADVERTISEMENT

Potrivit ObservatorulPh, o ceartă familială l-a împins pe agresor spre acest gest. Din fericire, a folosit un pistol de tip airsoft, iar victima a scăpat cu viață.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cumnatul acestuia a fugit, imediat după ce a comis infracțiunea.

Acesta a fost depistat ulterior de oamenii legii și reținut pentru 24 de ore. A fost găsit și pistolul, aruncat pe un teren viran din oraș.

ADVERTISEMENT
Tags: