News

Un bărbat din Neamţ a murit stupid încercând să intre în propria locuinţă. “Echipajul medical a declarat decesul”

Un bărbat din Neamț a murit după ce a încercat să intre în apartamentul său de pe acoperiș. El a căzut de acolo în încercarea de a ajunge pe balconul garsonierei sale.
03.12.2021 | 15:58
Un barbat din Neamt a murit stupid incercand sa intre in propria locuinta Echipajul medical a declarat decesul
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 45 de ani din Piatra Neamț a încercat să intre în propria locuință, dar nu avea cheie.

Fratele acestuia se afla înăuntru imobilului, dar acesta nu i-a răspuns, așa că tânărul a găsit propria soluție pentru a putea intra în casă.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, aceasta i-a adus moartea. Bărbatul loculia la etajul patru, ultimul al blocului, așa că a decis să se urce pe acoperiș și de-acolo să sară pe balconul casei pentru a putea pătrunde înăuntru.

Bărbatul s-a legat de un cablu pentru a intra în locuință

În acest scop, el s-a legat cu un cablu, dar acesta s-a rupt și el s-a prăbușit în gol.

“Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Piatra Neamţ, ar fi încercat să pătrundă, de pe acoperişul unui bloc, prin balcon, într-un imobil situat la etajul 4, ar fi căzut.

ADVERTISEMENT

Echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul bărbatului”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Judeţene Neamţ.

Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost dat în jurul orei 3:30 dimineața chiar de fratele care se afla în aparamentul respectiv, un bărbat de 52 de ani.

ADVERTISEMENT

Medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul

Din nefericire, echipajele medicale sosit la fața locului nu mai putut face nimic pentru tânărul care s-a prăbușit efectiv, astfel că aceștia i-au constatat decesul.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, unde i se va efectua necropsia.

ADVERTISEMENT

Tot atunci va fi stabilită și cauza exactă a morții. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar oamenii legii anchetează toate persoanele de interes și detaliile evenimentului.

Un alt bărbat, mort după e a căzut de la etaj

Un caz șocant asemănător a avut loc în Reșița. Tragedia s-a petrecut tot la etajul patru al unui bloc. Un bărbat de 60 de ani a căzut de la etajul apartamentului în care locuia.

În acest caz, cauza cea mai probabilă a fost un stop cardiac, care l-a făcut pe bărbat să cadă. E posibil ca bărbatul să fi suferit un atac de cord, moment în care a căzut în gol nemaifiind conștient.

Ambulanță a sosit de la fața locului, dar nu a mai putut face nimic pentru acesta. Vecinii bărbatului spun că acesta era cardiac și mai mult decât atât, în ultimele zile înainte de tragedie nu s-a simțit deloc bine.

ADVERTISEMENT